joi, 24 martie 2016

Doua locuri de pe internet pe care orice sofer roman trebuie sa le viziteze

De cand soferii au capatat mai mult curaj si fac si ei cumparaturi de pe net, comanda tot mai des piese auto online pe AutoHut.ro.

Este si  firesc, stiut fiind ca acolo pot gasi ceea ce au nevoie dintre cele peste 2.000.000 de produse.Este mult mai comod asa, mai sigur si mai usor de a intra in posesia unor piese sau accesorii auto, intr-o tara in care a avea masina, fie ea si second hand, este un semn al bunastarii, asa incat mai tot romanul viseaza inca din adolescenta la carnetul de sofer si la un bolid cat mai puternic.

De cate ori nu ati fost uimiti de faptul ca exista multi oameni care locuiesc la rude sau cu chirie, dar schimba masinile una dupa alta? Asta pentru ca o masina iti ofera vizibilitate, prestigiu, precum un smartphone de ultima generatie sau niste haine smechere de firma.

De cele mai multe ori, pentru a-si schimba masina, conationalii nostri se folosesc de cel mai mare site de anunturi auto din Romania - Autovit.ro.

Peste 66.000 de anunturi se gasesc in permanenta acolo, impartite pe sectiuni: Autoturisme, Utilitare/camioane, Motociclete si ATV-uri, Piese (rezultate din dezmembrari) s.a.m.d.Platforma Autovit a fost modernizata anul trecut, asa incat acum fiecare utilizator care vrea faca o vanzare utilizand site-ul poate sa decida de ce pachet are nevoie (mai precis poate alege care sa fie gradul de expunere al anuntului sau, care este nivelul de urgenta al tranzactiei - promovare top, evidentiere, anunturile zilei).

Evident, acum platforma este disponibila spre a fi accesata nu doar de pe laptop, ci si de pe alte gadgeturi (tableta, telefon inteligent), iar design-ul este mult mai prietenos cu utilizatorul decat era inainte de modernizare.

Foarte important: la aplicatiile mobile s-a implementat posibilitatea notificarii utilizatorilor, in momentul cand primesc mesaje instant, fapt ce usureaza foarte mult tranzactiile efectuate prin intermediul platformei. Anunturile se pot adauga extrem de simplu si rapid, pentru ca satisfactia sa fie deplina.Acum lucrurile stau cam asa: este ok sa iti iei o masina la mana a doua de pe Autovit, dar  piese de schimb pentru autovehiculul tau la preturi mici, cu garantie, le poti sa le comanda de pe AutoHut.

In definitiv siguranta pe drumurile publice ar trebui sa fie prioritara, iar daca de viata ta, ca sofer zgarcit, nu prea iti pasa, poate iti pasa de vietile pasagerilor sau ale celorlalti participanti la trafic (conducatori auto, pietoni).

Nu as recomanda nimanui sa ia piese de la dezmembrari, pentru ca pot avea defecte ascunse ce pot conduce la mari tragedii uneori.

Magazinul online Autohut este acel loc unde poti gasi orice piese auto si accesorii, indiferent pentru orice model de autoturism, la cele mai competitive preturi.

Cautarile se pot face extrem de simplu pe site, filtrele puse la dispozitia clientilor fiind intuitive, iar conectarea magazinului la principalele retele de socializare vin in sprijinul acelor care au nevoie de a comunica pe teme specifice conducatorilor auto amatori si profesionisti.

Exista si un blog AutoHut unde sunt postate frecvent articole de valoare, care includ sfaturi utile.

Impreuna, Autovit:
 si Autohut:


sunt locurile online unde orice sofer ar trebui sa ajunga daca vrea sa faca tranzactii auto sau sa isi achizitioneze piese de calitate pentru masina sa.

Niciun comentariu: