duminică, 20 martie 2016

Cosmetice cu vitamina E bio - secretul pastrarii frumusetii noastre!

Cosmetice cu vitamina E  de la Bioportal au folosit mai mult ca sigur, multe femei care au descoperit cumparaturile online, constiente fiind de binefacerile incontestabile pe care aceste produse cu ingrediente bio le au asupra mentinerii sanatatii si frumusetii pielii uscate sau mature.Vitamina E se gaseste in stare naturala in semintele de in si soia, in germenii de grau incoltit, in uleiul de arahide.

Un adevarat miracol pentru ten, vitamina E sau tocoferolul, dupa cum mai este ea cunoscuta in literatura de specialitate, reprezinta un antioxidant extrem de eficace, o arma de temut impotriva ridurilor si imbatranirii premature a tegumentelor.Tocoferolul, au concluzionat cercetatorii, se mai distinge si prin proprietatile sale antiinflamatorii, de calmare si regenerare a pielii expuse indelung actiunii razelor solare, din ce in ce mai nocive in zilele noastre.

Datorita calitatilor deosebite pe care vitamina E le poseda, o regasim mai mult decat oricand intr-o multitudine de produse cosmetice, deoarece le amplifica eficienta.

Indiferent ca ne referim la produse bio de machiaj, la masti sau tratamente pentru par complexe, la creme pentru fata, gat sau pentru intregul corp, tocoferolul este de cele mai multe ori prezent.Se utilizeaza mult vitamina E sub forma uleioasa, deoarece este mai simplu de incorporat in compozitia cosmeticelor de tot felul, nu doar a balsamurilor de buze si rujurilor, dar si a unguentelor si cremelor pentru piele, cu atat mai mult cu cat poate prelungi si durata de conservare a acestor produse de beauty.

Asa cum v-ati obisnuit probabil, pe Bioportal.ro, gasiti si diverse cosmetice cu vitamina E, dar si vitamina E sub forma de ulei concentrat (un produs extrem de apreciat de catre clientele acestui magazin online).

Este o solutie buna, daca aveti un buget de criza extrem de redus si nu va permiteti, deocamdata, sa va comandati niste cosmetice cu vitamina E mai sofisticate.Se pot folosi cu succes cosmetice cu vitamina E chiar daca nu aveti peste 40 de ani, pentru ca niciodata nu este prea devreme sa aveti grija de tenul vostru si sa luptati cat mai inteligent posibil impotriva imbatranirii premature.


Mai ales acum, cand avem de luptat nu doar cu trecerea anilor, ci si cu stresul, modul gresit in care ne alimentam,  diversi factorilor de mediu (soare periculos, vant, poluare).

Niciun comentariu: