joi, 17 martie 2016

Bucatarii pe comanda senzationale, pentru case cu stil!

Cand prietena mea Laura a auzit ca vreau sa imi modernizez apartamentul, mi-a  spus ca exista mobila bucatarie la comanda pe Unican.ro si bine ar fi daca as da un click pe site-ul lor ca sa vad personal despre ce este vorba.


  
Era exact ce imi trebuia mie acum, deoarece am avut in trecut mari probleme cu rafturile de bucatarie prost lucrate si care nici nu se potriveau ca dimensiuni, cu blatul de lucru, ba chiar si cu masa si cu scaunele, total nepotrivit de mari si greoaie.

Chiar era nevoie sa fac o schimbare radicala si sa imi aleg un mobilier de bucatarie la comanda elegant, suplu, modern, daca vreau sa ma simt bine impreuna cu familia in apartamentul nostru.

Asadar i-am ascultat sfatul Laurei si am intrat pe site-ul celor de la Unican pentru a le analiza oferta de bucatarii pe comanda propusa de ei potentialilor clienti.

Nu de alta, dar pana sa apelez la un specialist in decoratiuni interioare, care sa imi dea cele mai bune sfaturi pentru amenajarea bucatariei mele, consider ca este indicat sa ma informez eu insami in prealabil despre noile tendinte in materie de mobila bucatarie la comanda si sa imi fac si o idee despre cat m-ar costa o asemenea aventura de modernizare a spatiului de pregatit mancarea si luat masa impreuna cu familia.Noroc ca pot cere online informatii referitoare la  "bucatarii pe comanda preturi" folosind formularul de contact de pe website-ul Unican.

Din cate am citit pe pagina de prezentare a companiei Unican, firma aceasta este specializata in oferirea unei game extinse de servicii clientilor amatori de mobila moderna: de la proiectare si productie, pana la transport si instalare.

Ceea ce mi-a placut foarte mult a fost faptul ca ei au consilieri care imi pot da sfaturi avizate, personalizate, despre cum pot sa imi achizitionez mobilier bucatarie la comanda, explicandu-mi pe larg ce s-ar potrivi cel mai bine in locuinta mea, dar si in ce consta procesul prin care clientii ce isi doresc bucatarii pe comanda ajung sa intre in posesia acestora (adica lungul drum de la idee la produse finite instalate in locuintele beneficiarilor).

Dupa cate am vazut, in Bucuresti Unican are doua magazine: unul in sectorul 1, pe Soseaua Chitilei nr.52 si unul in sectorul 6, pe Soseaua Virtutii nr 148-149, in apropiere de statia de metrou de la Piata Crangasi (in cladirea cu showroom-ul Emag).

Dupa cum am vazut, cei de la Unican pot fi contactati fie online, folosind formularul de contact, dar si telefonic, pentru a stabili o intalnire cu un consultant.

Oferta de bucatarii la comanda este extrem de variata, compania Unican fiind un priceput producator de garnituri moderne, in armonie cu cele mai noi tendinte in materie.Pentru ca da, exista trenduri si in ceea ce priveste mobila de bucatarie la comanda, daca nu stiati, tot asa cum exista noutati si in privinta mobilierului pentru living sau dormitor.

Mai ales daca este vorba de un open space, asa cum vreau eu sa am, un mobilier bucatarie la comanda este deja un lucru de la sine inteles, pentru ca altfel apartamentul nu ar avea o unitate stilistica, iar acest fapt ar crea dizarmonie.

Stiu, o sa spuneti ca exista la aceste bucatarii pe comanda preturi prohibitive, dar eu cred ca nu este deloc asa, costul produselor reflectand calitatea superioara a pieselor de mobilier respective, precum si designul lor futurist.

Cu certitudine o sa imi iau mobilier pentru bucatarie de la Unican, dupa ce voi analiza cu multa atentie impreuna cu Vlad oferta lor de bucatarii la comanda si, mai ales, dupa ce vom discuta cu specialistii de acolo. 

Ceea ce am vazut pe site-ul lor de prezentare m-a convins pe deplin, de aceea va invit si pe voi sa il accesati si, de ce nu, sa le deveniti clienti.

Niciun comentariu: