sâmbătă, 13 februarie 2016

Iustin Paraschiv si un blog de programator accesibil tuturor!

Multi dintre noi, aceia care avem macar un blog, daca nu chiar mai multe, si-ar dori sa-si insuseasca si cateva cunostinte de programare si web design, iar Iustin Paraschiv ne poate ajuta in acest sens.Cine este Iustin Paraschiv? 

Un programator talentat care incearca sa explice in cuvinte simple, usor de inteles chiar si de catre un nespecialist termeni de baza  precum: programarea orientată pe obiecte (OOP), tablouri (vectori), HTML, Java, C++, Flash, PHP, SQL, CSS, net. si multi altii.

In urma cu vreo 5-10 ani, gaseai relativ usor pe internet, pe diverse forumuri, oameni dispusi sa te ajute, daca doreai sa iti faci un site sau un blog, deoarece era o perioada romantica, in care mai toti internautii erau animati de pasiune, de entuziasm, mai putin de interese financiare, asa cum se intampla in prezent.


Din nefericire, acum este tot mai dificil sa gasesti o persoana online care sa fie dispusa ca sa te ajute in materie de programare, fie doar si cu un sfat, cu o explicatie a unor lucruri pe care ti-este foarte dificil sa le intelegi de unul singur.

Stiu, o sa spuneti ca exista cursuri pentru aceasta, fie ele si online, dar sa recunoastem cinstit, sunt extrem de costisitoare, plus ca sunt facute mai mult pentru aceia care doresc sa isi faca o cariera in domeniul acesta, nu pentru bloggerii obisnuiti, amatori.

Tocmai de aceea va recomand sa intrati pe blogul de programator al lui Iustin Paraschiv, deoarece o sa gasit acolo lucruri interesante, usor de inteles de catre oricine.

Cum am ajuns eu pe blogul lui Iustin Paraschiv?

Simplu! Imi creez un nou site, acum, ca tot am intrat in Anul de Foc al Maimutei si aveam nevoie de niste informatii despre "landing page", adica despre acea pagina de intampinare a unui vizitator online, care sa ma ajute pe mine pentru promovarea serviciilor mele potentialilor clienti.


Desi aveam inca dubii in legatura cu platforma pe care sa imi construiesc noul blog, dupa ce am citit articolul postat de Iustin Paraschiv luna trecuta pe aceasta tema, am decis ca, desi nu ma incanta in mod deosebit, cea mai buna optiune ar fi sa aleg totusi platforma Wordpress, pentru ca este usor de utilizat chiar si de catre o incepatoare ca mine.

In definitiv, ce am invatat eu in ultima vreme a fost ca pentru a avea succes in online cu produsele sau serviciile pe care le oferi clientilor potentiali, nu trebuie neaparat sa ai un blog supercalifragilistic, ci unul functional, care, cu ajutorul sfaturilor unor oameni care se pricep, sa poata functiona onorabil.

Acest site, blog "de incepator" pe care il construiesti trebuie sa te ajute pur si simplu sa testezi ideea de afaceri pe net pe care o ai, sa vezi daca este validata sau nu de piata, daca poti oferi plusvaloare clientelei cu produsele/serviciile oferite, nu neaparat sa le iei ochii vizitatorilor cu un blog sau un site nemaivazut.

Daca si voi aveti de gand sa va construiti un spatiu virtual unde sa propuneti publicului vostru tinta servicii sau produse, va invit sa cititi si postarile lui Iustin Paraschiv, pentru ca va vor ajuta in demersul vostru creativ.

Niciun comentariu: