joi, 25 februarie 2016

Echipamente de congelare si refrigerare profesionale: cumpara-le in februarie pentru vara tropicala ce va urma!

Daca ai o afacere in domeniul serviciilor de alimentatie publica stii, desigur, cat de important este sa ai niste lazi frigorifice profesionale, de o calitate ireprosabila.

utilaje congelare produse


Mai ales acum, cand controalele s-au inmultit, amenzile sunt din ce in ce mai mari, iar vremea din ce in ce mai calduroasa.

Specialistii in meteorologie tot ne anunta cu glas cavernos ca in vara aceasta vom avea temperaturi ce vor sari bine de 40 de grade Celsius.

Ganditi-va ce inseamna asta, mai ales daca aveti o terasa unde lumea va da buluc anul acesta, in serile tropicale din iulie sau august.

Daca vi se va strica taman atunci una sau mai multe vitrine frigorifice sau lazi frigorifice?

Dezastru o sa fie, nu-i asa?

Din acest motiv, este bine sa fiti precauti si sa inlocuiti echipamentele de refrigerare vechi sau cu probleme de functionare, pe care le detineti acum in unitatea dvs. de alimentatie publica cu asemenea echipamente de racire cu adevarat de top.

Lazi frigorifice si vitrine frigorifice de calitate din categoria de produse Horeca (stiti voi, anacronismul pentru Hoteluri, Restaurante, Cafenele), gasiti la cei de la DacTrust.

Intrati chiar azi pe site-ul lor si o sa gasiti acolo, alaturi de echipamente de congelare si refrigerare, si o paleta extrem de generoasa de utilaje Horeca pentru bucatarii profesionale.

Dactrust ofera spre comercializare echipamente frigorifice Horeca pentru toate tipurile de afaceri din domeniul alimentatiei publice. Acestea sunt produse in conformitate cu normele CE referitoare la echipamentele pentru industrie alimentara.

Daca veti accesa online sectiunea REFRIGERARE de pe dactrust.ro o sa gasiti diverse modele de vitrine frigorifice cu racire statica pentru sticle, +2/+8 grade Celsius, de capacitate mica, medie sau mare, cu capac culisant, cu unul, doua sau chiar trei separatoare, cu termostat, cu structura de otel inoxidabil si dezghetare automata sau manuala.

Veti mai putea alege dintre modele de lazi congelator cu unul sau doua cosuri, temperatura de racire intre -15/-25 grade Celsius, izolare cu poliuretan, refrigerare silentioasa si dezghetare manuala, functie de racire rapida, panou de control cu termometru si iluminare, termostat mecanic de avertizare.

Atributele esentiale ale acestor echipamente de refrigerare profesionale sunt durabilitatea, fiabilitatea deosebita si un design atragator.

Adaugati la acestea si un bun raport calitate/pret si o sa vedeti cat de avantajos este sa va innoiti vitrinele frigorifice si lazile congelator din unitatea de alimentatie publica pe care o aveti, chiar de acum, din luna februarie.

echipamente de congelare si frigorifice


Pe sistemul: "iarna car si vara sanie".

Plata se poate face la livrare, in doua transe: 50% la incheierea contractului si 50% la livrarea echipamentelor de refrigerare comandate.

Daca doriti sa platiti in rate, lucru perfect posibil, pretul se achita astfel: 40% - ca avans, 20% - la livrarea echipamentelor, iar 40% - in patru rate lunare.

Exista si varianta platii in leasing, de aceea, daca doriti sa alegeti aceasta varianta este necesar sa discutati in prealabil cu consultantii de la DacTrust, pentru a afla conditiile concrete.

Va invit pe website-ul dactrust.ro pentru detalii.

Niciun comentariu: