vineri, 26 februarie 2016

Afla cum poti ajunge in siguranta in Germania daca ai fobie de avion

Despre transport de persoane si plecari in Germania as dori sa scriu in aceasta postare, pentru ca a fost nevoie sa recomand unei rude zilele trecute o firma care are ca obiect de activitate oferirea de asemenea servicii romanilor care vor sa calatoreasca in aceasta tara frumoasa europeana, etalon de civilizatie, ce se poate lauda cu un numar record de locuitori - peste 80 de milioane in 2014.O sa ma intrebati, poate, de ce sa mergeti cu autocarul pana acolo, in Germania, cand este mult mai comod sa facem acest lucru apeland la varianta unei rapide calatorii cu avionul.

Raspunsul meu este ca exista si oameni care au fobie de zborul cu avionul, oameni care este foarte dificil sa se vindece de aceasta frica, si de aceea, prefera un mijloc de locomotie terestru.

Este cazul si cu varul meu, Razvan, care trebuie sa ajunga saptamana viitoare in Germania, motiv pentru care  a luat urgent legatura cu mine, ca sa se intereseze daca stiu unde poate sa gaseasca un loc liber intr-un autocar, pentru a putea ajunge la destinatie fara a face vreun atac de panica calatorind cu avionul.

"Cumpara bilete de autocar de la Eurolines!", i-am recomandat eu de indata, deoarece cunosteam de multa vreme aceasta companie serioasa, care ofera servicii de transport calitative, inclusiv pentru pasagerii cu frica de avion. I-am spus sa aceseze site-ul lor de prezentare unde, in partea stanga a paginilor, exista un formular foarte util, extrem de vizibil, pe care, daca il completezi, poti sa afli instant daca au bilete pentru destinatia unde vrei sa ajungi, in perioada in care doresti (numai dus sau dus-intors), inclusiv daca intoarcerea in Romania vrei sa se petreaca intr-o anumita zi sau la o data flexibila.

Exista si o sectiune in formular referitoare la numarul de persoane pentru care vrei sa rezervi bilete, mai precis daca este vorba de un grup de calatori (minim 9 persoane) sau doar de pasageri individuali, daca este vorba doar de adulti sau de persoane adulte insotite de copii.

Este bine de retinut, in acest sens, ca Eurolines are reduceri substantiale la biletele de calatorie pe cursele proprii cu autocarul pentru copii:  80% pentru copiii cu varste intre 0 si 4 ani, 50% pentru copiii intre 4-12 ani.

Elevii si studentii au si ei parte de o reducere de 10% din pretul biletelor de calatorie, la fel ca si grupurile organizate, pe cursele proprii Eurolines.


Dupa ce acest formular este completat, viitorul calator poate vedea instant si pretul exact al biletului de calatorie, dupa ce da click pe butonul verde: "Vezi preturile".


Pe pagina unde o sa ajunga clientul poate gasi si un link catre un tabel referitor la greutatea maxima a  bagajelor pentru care nu se platesc taxe suplimentare.


Daca pretul biletului este ok pentru calatorul dornic de a ajunge cu autocarul in Germania, acesta poate face plata, dupa dorinta, prin una dintre urmatoarele metode: card de debit sau de credit, ordin de plata sau varsamant in contul Eurolines, chiar si in numerar, direct la o agentie Eurolines,  in maxim 24 de ore de la efectuarea rezervarii online (adresele agentiilor firmei le gasiti pe site).In concluzie, va invit sa apelati cu incredere la una dintre numeroasele agentii Eurolines din Bucuresti sau din tara, daca doriti sa calatoriti cu autocarul in Germania.

Niciun comentariu: