duminică, 17 ianuarie 2016

Solutii moderne de iluminat de la Atas Romania

In decursul ultimului deceniu domeniul iluminatului a facut progrese uriase, astfel ca in prezent putem sa ne bucuram de tehnici moderne ce pot fi adaptate oricarei cerinte a clientului si care au devenit din ce in ce mai fiabile: cost de productie mic, durata de viata indelungat, intensitate luminoasa mare, si, cel mai important, consum redus de energie.

Cand vine vorba de iluminat modern, in prezent exista o gama foarte larga de produse destinate acestui domeniu, dar marea problema este realizarea unor lucrari de calitate care sa fie in acelasi timp destinate in principal atragerii atentiei in domeniul comercial sau, spre exemplu, crearii unei atmosfere placute intr-o casa. 
Problema aceasta are o rezolvare destul de simpla: apelarea la firme cu experienta in realizarea unor astfel de proiecte. Pentru ca totul sa iasa `ca la carte` nu sunt permise erori sau situatii in care ne confruntam cu personal necalificat, asadar doar o firma specializata ne poate scapa de o groaza de probleme. 
Un bun exemplu in acest sens este Atas Romania,  o companie romaneasca cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, ce ofera o serie de servicii adiacente: de la consultanta, proiectare pana la implementare, realizarea proiectelor speciale sau restaurare, asistenta astfel incat orice plan de iluminat sau lucrare sa beneficieze de solutii optime, exact cum tu ti-ai dorit.
Atas  Romania  ofera consilierea tehnica si productia pentru produse exclusiviste, lucrate conform unor exigente criterii estetice, tehnice si calitative. Mai mult, pentru momentele in care este nevoie de o solutie rapida, dar personalizata, portofoliul Atas Romania  a fost imbogatit cu o serie de corpuri de iluminat  decorative.
 Cele peste 1000 de modele ale seriei pot fi realizate intr-un numar larg de combinatii de materiale si finisaje, devenind, de cele mai multe ori, obiecte unicat. Toate produsele sunt certificate cu standardul international de calitate ISO 9001/2001.
Aceasta este adresa de contact Atas Romania, locul unde puteti afla toate informatiile necesare proiectului mult visat. 

Niciun comentariu: