joi, 21 ianuarie 2016

Servicii de chirurgie estetica "mai speciale"? Afla la ce clinica privata de top poti sa apelezi!

Daca intrati pe site-ul de prezentare al clinicii particulare Zetta, pe pagina  http://www.clinicazetta.ro/ro/chirurgia-zonei-genitale-3/masculina.... o sa vedeti ca specializarile reputatilor chirurgi ce fac parte din echipa medicala de top ce isi desfasoara activitatea aici, inclusiv in materie de chirurgie estetica, acopera o arie larga, inclusiv aceea a operatiilor din sfera genitala.Desi in tarile vestice aceste interventii chirugicale maculine mai speciale, precum marirea penisului, nu sunt o raritate, la noi inca sunt putini barbati care apeleaza la o asemenea operatie.

Dupa spusele medicilor specializati in chirurgie estetica, care realizeaza asemenea operatii de alungire penis, desi au discutat cu un numar mare de barbati, in cadrul unor consultatii, despre implicatii, putini potential pacienti au curajul sa accepte in final aceasta procedura, dupa ce pun in balanta beneficiile si riscurile, inclusiv costul financiar relativ mare.

Multi au ajuns la concluzia ca aceasta idee, de a face o interventie de marirea penisului este doar un moft, determinat de multe ori de ceea ce psihologii numesc "teama de vestiar". 

Aceasta jena, a tinerilor ce merg la salile de forta, ca pot fi subiect de glume pentru alti barbati, "in vestiar", ii face sa se gandeasca la o solutie chirurgicala de alungire penis, nu o motivatie foarte bine fundamentata.

La performanta clinica privata Zetta se efectueaza asemenea operatii, cu succes, dar numai dupa ce potentialul pacient este in totala cunostinta de cauza si decizia sa este cauzata de o problema reala de ordin psihologic, care ii genereaza traume ce nu pot sa isi gasesca rezolvarea decat cu ajutorul chirurgiei estetice.

Evident, la Zetta, se fac si operatii estetice ce tin de sfera genitala feminina, dar aici motivatiile sunt cu totul altele. Mai pe larg despre tipul acestor interventii chirurgicale puteti citi daca veti da click pe link-ul urmator: http://www.clinicazetta.ro/ro/chirurgia-zonei-genitale-3/feminina.....

Mai frecvent intalnite sunt operatiile de vaginoplastie, adica  acele operatii estetice de remodelare a canalului vaginal, ce tind sa readuca in limite normale vaginul, sa refaca musculatura si tesuturile din acea zona a organismului ce au suferit leziuni si si-au pierdut elasticitatea naturala. Mai ales femeile care au nascut doresc acest tip de interventie chirurgicala, deoarece nu se mai simt confortabil din punct de vedere psihologic.

Dr. Angelica Banu,  medic specialist de chirurgie plastică și microchirurgie reconstructiva,  este unul dintre chirurgii foarte buni din echipa Zetta care efectueaza operatii de vaginoplastie, dar si alte interventii estice de finete din sfera organelor genitale feminine și masculine, asa incat ar fi o varianta demna de luat in seama (sa va opereze dansa), daca vreti sa deveniti pacient/a a clinicii. Toate interventiile chirurgicale ce au loc in Clinica Zetta, se desfasoara la sediul acesteia, in Bucuresti, pe strada Ghita Padureanu nr. 5, sectorul 2.

Sala de operatie dispune de echipamente de ultima generatie (inclusiv un un aparat de anestezie extrem de performant), care, data fiind si maiestria echipei de doctori esteticieni ce isi desfasoara activitatea aici, asigura un act medical de top, ca in marile clinici vestice.

Concluzionand, desi asemenea operatii de chirurgie estetica au inceput sa fie efectuate cu succes si in tara noastra, nemaifiind necesara deplasarea in strainatate, ele implica numeroase riscuri si tocmai din acest motiv, aceia ce decid sa le suporte trebuie sa se gandeasca foarte bine daca le doresc cu adevarat, daca asemenea interventii de ordin estic le poate creste stima de sine si imbunatati viata intima sau daca, nu cumva,  este vorba doar de un impuls de moment, care se poate lasa cu efecte pe termen lung, daca apar complicatii nedorite, chiar daca medicii chirurgi de la Zetta sunt extrem de bine pregatiti.

Niciun comentariu: