marți, 26 ianuarie 2016

Primavara timpurie? Alege o amenajare exterioara de poveste pentru gradina ta!

V-am mai povestit in postarile mele despre utilele gratare de gradina EuroPav din piatra care personalizeza orice curte si sunt un magnet pentru atragerea rudelor si prietenilor dragi in weekend, la casa voastra de vacanta.

Sincer vorbind, nu-i asa ca inainte de orice amenjare exterioara cu soiuri de plante, cu pitici de gradina si leagane, mintea vi s-a dus instant la achizitionarea unui gratar de gradina?

Sa zicem ca s-a rezolvat deja acest lucru, deja il aveti instalat, ba chiar il si folositi din plin, dar cum prognoza meteo ne face deja sa ne gandim la o primavara timpurie, cred ca a sosit vremea sa va faceti si un plan de amenajare a gradinii, pentru a o transforma intr-o oaza cu o vegetatie luxurianta.

Ce ar fi mai minunat decat sa va transformati gradina intr-una precum in telenovelele sud-americane, cu o multime de plante pentru foisor, nu doar pentru mansarda, cu o micuta fantana de piatra aducatoare de prosperitate, cu niste pitici de gradina amuzanti, care sa fie niste paznici de nadejde afara, printre straturile de flori multicolore?Alegeti Europav pentru placari cu piatra naturala ale aleilor, pentru ca asa, cu ajutorul pavelelor, o sa faceti din curtea voastra un loc de poveste, unde o sa va relaxati grozav, ziua admirand dansul fluturilor si ascultand zumzetul bondarilor, seara inspirand parfumul florilor.Pentru ca da, romanii isi doresc ei gratare de gradina cand isi cumpara case la curte, insa mai mult decat atat vor sa se reconecteze cu natura, sa isi reincarce bateriile de la Mama Pamant, sa reinvete sa traiasca ca in copilarie, cand se bucurau de lucrurile simple, dar atat de incarcate de energie pozitiva.

Din acest motiv va si recomand sa apelati la Europav pentru amenajari exterioare pentru ca au o experienta in domeniu de peste 16 ani, au preturi de producator si oameni specializati in montaj.

Au decoratiuni de gradina de calitate, din materiale naturale, pentru toate gusturile: de la pitici de gradina la jardiniere, fantani arteziene, mese cu bancute, statuete. Gasiti pana si talpi de urias pe care copiii vostri le vor aprecia cum se cuvine si care va vor transforma curtea intr-un loc de basm.

Intrati grabnic pe site-ul lor de prezentare, luati legatura cu oamenii de la Europav si primavara timpurie nu o sa va prinda nepregatiti!

Eu va urez inspiratie in gasirea celui mai potrivit design exterior pentru curtea si gradina voastra si o primavara minunata!

Niciun comentariu: