joi, 21 ianuarie 2016

Multivitaminele si cantatul la chitara ne pot da un tonus mai bun

Stiati ca Favio este de ajutor bolnavilor de diabet?

Cum, nu stiti cine este Favio?

Stiu, pare numele unui chitarist vestit, portughez poate sau dintr-o tara din America de Sud, dar nu, nu  este deloc asa.

Favio este, nici mai mult, nici mai putin, decat denumirea unui supliment alimentar cu totul si cu totul special. Ca sa ramanem tot in domeniul muzical, Favio se prezinta sub forma unui potpuriu. Nu, nu de melodii, ci de multivitamine  si minerale cu efecte deosebite in reglarea glicemiei, fiind recomandat mai ales bolnavilor diagnosticati ca au diabet de tip 2.

Favio supliment alimentar vitaminizant si mineralizant


Dar nu doar pentru glicemie este bun acest supliment cu denumire exotic, ci si pentru intarirea sistemului imunitar, pentru normalizarea functionarii tiroidei, protejarea corespunzatoare a celulelor umane impotriva stresului oxidativ, pentru coagularea sangelui, pastrarea acuitatii vizuale la cote inalte, pentru a pastra sanatatea unghiilor si parului si, mai ales, pentru alungarea oboselii cronice, a epuizarii generate de viata extrem de agitata pe care o ducem si cresterea tonusului vital in general.

Evident, ca orice supliment alimentar ce contine o bogatie atat de mare de vitamine si minerale este obligatoriu sa faceti mai intai o vizita la medicul de familie care poate sa va sfatuiasca in cunostinta de cauza daca, in ce doze si pe ce perioada puteti face cure cu Favio.

Oricum, specialistii au ajuns la concluzia, in urma numeroaselor studii efectuate la institute internationale de prestigiu, ca un cocktail de multivitamine pentru reglarea glicemiei in cazul suferinzilor de diabet de tip 2 este mai mult decat indicat, evident, administrarea acestuia facandu-se doar sub atenta supraveghere medicala.

Si pentru ca tot spuneam la inceput ca denumirea de Favio poate sa ne faca sa ne gandim la vreun chitarist cu infocat sange latin, pentru ca tot este inceput de an, va fac acum si o invitatie acelora dintre voi care aveti copii: ce-ar fi sa ii inscrieti pe cei mici la un curs de chitara? Sigur o sa sa le placa si chiar daca nu vor deveni peste ani niste noi Jimi Hendrix sau Eric Clapton, a canta la un instrument este un hobby care poate sa ii insoteasca intreaga viata si sa le-o faca mai frumoasa atat in clipele in care vor fi inconjurati de prieteni, dar si in clipele de singuratate.

cursuri ieftine chitara pentru copii


Pentru informatii despre durata cursului si pretul acestuia este suficient sa dati clic pe link-ul urmator:   http://www.bravissimoartschool.ro/cursuri-chitara/

O sa aflati de acolo tot ce va interesaza si, probabil, urmatorul drum, dupa ce veti suna la Bravissimo Art School este la cel mai apropiat magazin de instrumente muzicale si de a cumpara o chitara pentru copilul vostru, daca acesta a implinit deja 7 ani si poate manevra confortabil o chitara.

Niciun comentariu: