vineri, 29 ianuarie 2016

Invata secretele tranzactiilor financiare online de la Adrian Mazilu, fondatorul Sales Point!

Blogul personal al lui Adrian Mazilu este o sursa de inspiratie pentru toti aceia care sunt interesati de serviciile financiare si de modul in care poti transforma o pasiune intr-un business de succes, indifernet cat de tanar esti.

In ultima vreme auzim vorbindu-se tot mai des despre castigurile tentante care se pot obtine devenind investitor online pe pietele de capital, dar pentru aceasta este nevoie obligatoriu mai intai de o educatie financiara specifica, pe care o putem dobandi atat pe bancile scolilor, dar si in mod focusat, participand la diverse seminarii si webinarii cu aceasta tema.

Adrian Mazilu – un tanar antreprenor care vrea sa faca educatie financiara romanilor

Important este ca sa alegem oamenii cu adevarati priceputi in a transmite din cunostintele pe care ei insisi le-au dobandit in timp si le-au pus in aplicare cu succes in practica.
Adrian Mazilu este un adevarat talent in acest sens, fiind dispus sa impartaseasca si cu altii ceea ce a acumulat din punct de vedere informational in ultimii ani.

Nu trebuie sa aveti retineri din pricina faptului ca este un om de afaceri foarte tanar: cu o educatie academica solida, dar si cu bogata experienta dobandita in perioada facultatii, cand a lucrat intr-o societate financiara prestigioasa, a putut sa isi testeze concret, in practica, calitatile de bun vanzator in domeniul serviciilor din acest domeniu aparte.

Asa se face ca Adrian Mazilu este din 2015 fondatorul unui proiect deosebit in Romania, realizat in parteneriat cu brokerul Trade 1000: SALES POINT.

Deoarece doreste sa contribuie si la educarea romanilor care vor sa devina traderi in viitor, Adrian Mazilu s-a orientat si pe sustinerea de seminarii, precum acela de anul trecut, denumit "2015 Year Outlook", extrem de util acelora ce s-au numarat printre participanti. Inregistrarea acestuia o gasiti pe blogul sau, de aceea va invit sa o urmariti si voi, deoarece veti afla lucruri interesante pe care, probabil, nu le stiati.

Adrian Mazilu si proiectul sau curajos - Sales Point

Si pe site-ul Sales Point, unde va invit sa intrati dupa aceea, o sa gasiti instrumente financiare atractive pentru orice potential investitor pe o piata de capital.

Puteti sa va faceti un cont pe site si sa incepeti sa invatati pas cu pas despre actiuni, indici de bursa, Forex, dar si despre multe alte lucruri interesante, pe care orice jucator care intra in arena investitiilor financiare online ar trebui sa le cunoasca.

Acolo veti putea sa dobanditi cunostintele necesare si despre Platforma MetaTrader5 pentru piata valutara si de actiuni.

Adrian Mazilu, declara pe site-ul sau urmatoarele:

"Sales Point s-a nascut din dorinta de modernizare a procesului de tranzactionare existent. Timpul petrecut pentru finalizarea tranzactiilor, complexitatea procedurilor si suportul oferit de catre un broker sunt cei mai importanti factori. Ei au cea mai mare putere de influenta asupra deciziei unui investitor de a i se alatura pe termen lung.

Am urmarit sa aduc toate aceste lucruri la un loc si sa ofer traderilor o experienta mult mai placuta si mai rapida de tranzactionare. In acest fel, timpul dedicat informarii creste semnificativ, iar investitiile pot avea loc in mod inteligent."


Asa stand lucrurile, daca va doriti sa castigati si voi tranzactionand online, tanarul om de afaceri Adrian Mazilu poate sa fie ghidul vostru in aceasta lume speciala si va poate ajuta ca sa va descoperiti talentele nestiute de traderi, pe care, desigur, sa le amplificati ulterior, datorita cunostintele financiare tot mai ample pe care le veti  dobandi in acest domeniu.

Intrati asadar pe blogul lui Adrian Mazilu, precum si pe site-ul Sales Point, informati-va si, daca veti considera dupa aceea ca aveti abilitatile necesare de a deveni trader intrati in ring!

Tranzactiile financiare online sunt un joc primejdios, in care este nevoie de inteligenta financiara, intuitie, stapanire de sine, o viteza de reactie in a lua decizii foarte buna, prudenta, dar si capacitatea de a risca in mod controlat, la momentul oportun.

Un joc primejdios in care doar cei foarte buni pot castiga substantial!

Ce credeti, voi faceti parte dintre acestia?

Niciun comentariu: