sâmbătă, 23 ianuarie 2016

Imprimante laser accesibile si cartuse toner originale - iata unde le poti comanda!

Si totusi, "Care sunt cele mai rentabile imprimante laser?" intreaba pe forumuri tot mai multi internauti.
Pe drept cuvant, as putea spune, mai ales acum, cand s-a dovedit ca o printare cu o imprimanta laser are un cost mult mai scazut per pagina decat una cu cerneala (Inkjet), iar in plus, modelele comercializate ocupa din ce in ce  mai putin loc pe biroul  de la firma sau de acasa si sunt tot mai facil de utilizat, in timp ce viteza de printare este tot mai buna.
A trecut vremea imprimantelor scumpe, care aveau nevoie de cartuse de capacitate mica si care, pana sa tiparesti o prapadita de pagina, trebuia sa faci atatea setari incat ziceai ca urmeaza sa dai comanda pentru lansarea unei navete spatiale, nu pentru printarea unor cuvinte banale pe o foaie A4.
Acum imprimantele laser sunt intr-un continuu proces de perfectionare, producatorii construindu-le, de la model la model, tot mai compacte si mai intuitiv de folosit.
Desigur, calitatea maxima se obtine cu cartuse toner originale, de aceea, daca vrem sa ne cumparam o "tiparnita" noua este imperios necesar sa nu omitem sa ne interesam cat costa unul de schimb. Ideal ar fi sa gasim un model de imprimanta care sa functioneze cu un cartus capabil sa tipareasca minim 1000-1500 de pagini si sa fie ceva mai ieftin decat o imprimanta "de unica folosinta".
Ce este o imprimanta de unica folosinta? Una care costa cat un cartus toner original!
Majoritatea utilizatorilor casnici, din cauza bugetului redus, se orienteaza de multe ori catre o imprimanta laser care nu tipareste decat monocrom.
Totusi exista si imprimante color la preturi medii, care pot sa fie achizitionate chiar si pentru utilizarea acasa. Nu de alta, dar niciodata nu stii cand ai nevoie de niste carti de vizita de impact, multicolore,  de niste flyere deosebite sau chiar de niste foi cu un antet care sa iasa din anonimat nu doar prin forma grafica, dar si prin coloristica.
Pe site-ul cartuse-shop.ro am gasit imprimanta laser color Canon LBP7018C, care se distinge prin niste calitati deosebite:
- un pret rezonabil;
- un design compact;
- printare color la 4 ppm si monocrom la 16 ppm;
- rezolutie de imprimare de 2400 x 600 dpi;
- o inlocuire facila a cartusului de toner.
Daca insa v-ati atasat de imprimanta voastra veche si nu  vreti sa o schimbati, de pe Cartuse Shop puteti comanda cartuse toner originale, dar si cartuse imprimanta compatibile, pentru ca au o oferta extrem de variata de produse de acest gen, pentru toate modelele de "tiparnite", mai vechi sau mai noi, de la producatori precum: HP, Canon, Epson, Samsung, Lexmark, Minolta, Brother, Xerox, Oki.
In plus, la ei puteti si reincarca vechile cartuse, daca acestea se preteaza unei asemenea operatiuni si nu va permiteti achizitionarea unui cartus nou pentru imprimanta laser. Preturile sunt pentru toate buzunarele, serviciile de foarte buna calitate.
Pentru amanunte, vizitati-le website-ul!

Niciun comentariu: