marți, 26 ianuarie 2016

Daruieste cadouri corporate cu ocazia Anului Nou Chinezesc!

Despre cosuri cadou la preturi rezonabile s-a tot discutat in luna decembrie 2015, dar nu va ganditi ca aceste daruri se pot face doar de Craciun, fie el pe stil nou sau vechi.

Uite, avand in vedere popularitatea in continua crestere pe care a luat-o si in tara noastra Feng Shui-ul, multi dintre noi sarbatoresc acum si ANUL NOU CHINEZESC, asa incat, pe 8 februarie 2016, putem celebra cu totii intrarea triumfala in Anul Maimutei de Foc!

Si pentru ca lumea s-a intors deja de prin concedii, probabil ca niste cadouri corporate, cu ocazia Anului Maimutei, un an extrem de alert, dupa cum spun astrologii, nu pot sa fie decat bine venite, pentru a intari si mai mult parteneriatele de afaceri existente.

Pe site-ul debonaire.ro poti gasi o multime de oferte de acest gen, unele cunoscute de voi, pentru ca probabil ati comandat cosuri cu dulciuri, cu vin sau alte combinatii de Craciun online, luna trecuta de aici.

Iar daca nu ati facut-o, uite ca o puteti face acum, in ianuarie 2016!

Va propun ca si acum sa faceti din timp comenzi de cosuri cadou pe care sa le trimiteti firmelor partenere, chiar daca mai sunt aproape dou asaptamani pana atunci. Asa, ca un semn ca 2016 incepe sub auspicii favorabile.

Cum alegeti cadourile corporate? 

Pe site-ul debonaire.ro exista doua optiuni simple (dar eficiente!) de cautare: 

- dupa pret;
- dupa continut.

Daca aveti un partener de afaceri cu anvergura, probabil ca un cos cadou Tradition of Distinction este ceea ce ii trebuie.

Ce contine acest cos de cadouri?

Un cognac Courvoisier, Le Voyage de Napoleon, sampanie Dom Perignon Vintage 2003, praline premium Bernardi, specialitate patiserie Christstollen Marzipan,bloc de Foie Gras de rata cu sampanie si afine, terina de rata cu piper rosu Espelette, dulceata de smochine, Larnaudie, foietaj cu unt, seminte de mustar si curry Sale de Reims Fossier Franta, cafea Terre D'Amerique Malongo, tableta de ciocolata belgiana Speculoos My-Choc Cosijns, crema de fistic de Sicilia Bernardi, smochine caramelizate Tealdi.Ce ziceti, arata spectaculos? Eu zic ca da!

Oricum, puteti sa cautati pe site si dupa cuvinte-cheie cam ce doriti sa contina cadoul de afaceri: cafea, ceai, cognac, delicatese, gourmet, liqueur, patiserie, praline, rom, sampanie, trabuc, trufe ciocolata vin, whisky etc.

Va invit sa vizitati magazinul online al celor de la Debonaire si sa alegeti darul cel mai potrivit. Oferta este foarte variata!Oricum, daca deveniti clientul lor beneficiati de multe avantaje:

- modificarea continutului cosului cu cadouri si personalizarea acestuia dupa dorinta dvs;
- discount de fidelitate la urmatoarele comenzi;
- cadouri bonus pentru fiecare comanda;
- transport gratuit la o singura locatie (in toata tara).

In aceste conditii, Anul Maimutei de Foc chiar poate sa vina cu toate provocarile anuntate de specialistii in astrologie chineza, nu-i asa?

Niciun comentariu: