luni, 18 ianuarie 2016

Asigurarea de viata - o necesitate in 2016!

Tu ti-ai facut deja o asigurare de viata?
Daca nu, cred ca ar trebui sa te gandesti serios la acest lucru si sa iei masuri in consecinta.
Traim niste vremuri in care pericolele pandesc la tot pasul, de aceea nu se stie niciodata cand vine clipa fatidica in care s-ar putea sa suferi un accident invalidant sau chiar sa treci "putin dincolo". Iar cum din moartea clinica putini au revenit, eu zic ca ar trebui sa iti iei masurile ce se impun chiar acum, pentru ca familia ta sa fie la adapost, daca tu nu vei mai fi acolo, in calitate de sprijin de nadejde.
Pur si simplu, incheind o asigurare de viata o sa ii poti ajuta si in momentele in care tu nu o sa mai poti face acest lucru, deoarece ai parasit un pic (mai mult) forma ta fizica si te-ai inaltat sub forma de abur in sfere ceva mai inalte si poate mai luminoase.
Plus ca te poti ajuta chiar si pe tine insuti, cand o sa fii bolnav sau la varsta senectutii, daca vei incheia o polita de asigurare de viata conform careia, cand vei ajunge la ananghie, sa primesti niste sume de bani. Sigur te vor ajuta mult.
Pentru ca da, poate nu stiai, o  asemenea asigurare de viata, pe care occidentalii o incheie in mod curent, permite si accesul la cash, dupa trecerea unei perioade timp anumite, fiind nu doar un mijloc de protectie financiara al altor beneficiari,  ci si un mijloc de economisire a unor bani  destinati fie unor cheltuieli neprevazute, fie ce pot sa fie primiti spre utilizare peste un numar de ani, de regula la batranete.
Mai nou, datorita internetului, acum vei putea sa inchei simplu o asigurare de viata online.
In acest sens, eu va recomand sa dati click pe adresa web progresivasigurari.ro. Veti gasi pe acel site, o sectiunea special destinata asigurarilor de viata.
Veti putea in acea sectiune ca sa completati online, direct de acasa sau de la birou, un formular special cu mai multe rubrici, schitand astfel cam ce ati dori sa cuprinda pe post de clauze viitoarea voastra asigurare de viata.
Daca o sa dati "send" si o sa expediati formularul virtual pe care l-ati completat in cateva minute, veti primi din partea unui agent de asigurari al companiei o oferta personalizata pentru a o analiza in detaliu.
Evident, o sa primiti si toate informatiile suplimentare pe care le doriti prin e-mail si/sau telefonic, daca nu doriti sa faceti acest lucru direct la sediul lor, amplasat in Bucuresti, str. Nerva Traian nr.25.
Informati-va, asigurati-va, iar pericolele, ca prin minune, o sa vedeti ca se vor indeparta de voi. Pentru ca un om asigurat este inainte de toate un om responsabil, constient de faptul ca viata este scurta oricum, asa incat nu trebuie sa ne punem de multe chiar noi insine in situatii riscante, care sa o scurteze si mai mult.

Niciun comentariu: