duminică, 17 ianuarie 2016

Afla cum sa alegi perechea de pantofi de sport potrivita

Sper ca te-ai distrat bine in saptamanile trecute, dar cred ca acum ar cam trebui sa recunosti ca ai avea nevoie de o bicicleta eliptica sa te scape de kilogramele acumulate de Sarbatori.

Si pentru ca tot s-a innoit anul, ar fi vremea sa te innoiesti si tu cu un echipament de sport adecvat, ultramodern, pentru ca, daca ar fi sa fii corect cu tine insuti, alt tonus ai cand esti imbracat chic, chiar si in orele in care tragi din greu la sala ca sa revii la silueta pe care o aveai inainte de Craciun.

In ce ma priveste, eu m-am gandit sa imi cumpar niste  adidasi de fitness pentru sala de la SportAddict, pentru ca sunt nu doar foarte frumosi, dar si foarte utili in minutele (orele?) in care voi pedala in ritm sustinut pe bicicleta eliptica.

adidasi speciali pentru gimnastica fitness


Cred ca ai remarcat si tu cat de necesara este o pereche de adidasi potrivita, cand faci exercitii la aparate, ba chiar si cand repeti miscari de aerobic acasa, nu doar in mod organizat, mergand la o sala de gimnastica.

S-au facut numeroase studii in domeniu si s-a concluzionat ca pentru fitness este bine sa alegem pantofi de sport foarte comozi, elastici, care sa permita respiratia picioarelor si, foarte important, sa aiba o talpa antiderapanta, care sa ne ajute sa evitam pe cat posibil accidentele nedorite. Iar in timpul cand facem sport de intretinere, chiar se pot intampla si lucruri mai putin placute. Din acest motiv, mai bine sa prevenim, decat sa ajungem imobilizati pe vreun pat de spital pentru o cazatura neasteptatat ce a avut drept efect o fractura urata.

In definitiv,  facem gimnastica de intretinere pentru a ne pastra tonusul vital, pentru a slabi si a ne contura corpul, nu pentru a ne pomeni la medic pentru ca nu am stiut sa ne alegem perechea de incaltari potrivita!

Dar exista o arta si in alegerea perechii de adidasi potrivite...
Stiai ca incaltamintea sport este categorisita dupa tipul de activitate pe care urmeaza sa o intreprindem?

Daca intrati pe site-ul celor de la SportAdidict o sa gasiti pantofi pentru alergare, pantofi pentru fitness, pantofi pentru drumetie, pantofi pentru baschet, pantofi speciali pentru sala/parchet, pantofi pentru ciclism, iar lista ramane deschisa.

Preturile sunt si ele pentru toate buzunarele, fiind diferite in functie de caracteristici si de firma producatoare.

Paleta coloristica este si ea extrem de diversa, asa incat sigur o sa iti gasiti perechea de adidasi potrivita pentru tine.

Util o sa iti fie si videoclipul urmator: Si pentru ca tot vorbeam de biciclete eliptice, daca tot vei vizita site-ul  celor de la SportAddict in cautare de pantofi de sport, nu ocoli nici pagina bicicletelor, deoarece s-ar putea sa iti placa la nebunie bicicleta eliptica SPARTAN PERFORMANCE, foarte apreciata de cunoscatori si sa doresti sa ti-o comanzi pentru a face gimnastica de intretinere si la domiciliu, ca doar nu ai timp mereu sa ajungi la o sala de fitness!
Eu iti doresc sa ajungi cat mai repede la forma fizica dorita si ca 2016 sa fie un an in care sportul sa ocupe un loc important in programul tau zilnic. Asa vei avea un tonus de invidiat si o sa fii mult mai fericit!

Niciun comentariu: