luni, 14 decembrie 2015

Vrei un job mai bun in 2016? Alege in curs de pregatire profesionala chiar acum!

Stiu ca unii dintre voi deja va ganditi sa faceti un curs de inspector resurse umane, un curs de contabilitate sau de inspector protectia muncii, poate chiar un curs de electrician autorizat, pentru ca in 2016 sa va gasiti joburi mai interesante si mai bine platite.

Este intelept sa incepeti acest lucru acum, cand Luna Noua este in Sagetator, perioada extrem de favorabila pentru a demara noi proiecte, care sa va aduca prosperitate in anul ce vine.

Din acest motiv m-am gandit sa va ofer un pont: daca intrati pe site-ul premium-teaching.ro o sa gasiti o multime de cursuri de pregatire profesionala la preturi extrem de convenabile, asa, ca de final de 2015.

In plus, la Premium Teaching mai puteti urma si cursuri de dezvoltare personala, extrem de utile, indiferent de activitatea pe care o desfasurati. Aveti de ales intre unul de comunicare, unul de gandire creativa, un curs de personal branding si, de ce nu, unul foarte util in zilele noastre, de educatie financiara.

Daca doriti sa gasiti joburi mai bine platite, obligatoriu trebuie sa stiti si una, doua limbi de circulatie internationala, asa ca un curs de engleza, germana sau spaniola nu strica niciodata, ci deschide noi oportunitati.Ultima luna a anului acesta aduce viitorilor cursanti si o surpriza extrem de placuta: reduceri cu 50% din pretul initial.

Astfel, oricine doreste sa urmeze un curs de inspector de resurse umane o poate face, daca locuieste in Bucuresti, platind un pret promotional de doar 400 de lei in decembrie.

Pentru inscriere este necesar sa fie absolvent de liceu (cu sau fara diploma de bacalaureat).

Acest curs autorizat  este foarte complex, aceia ce il vor urma invatand despre atributiile departamentului de resurse umane, conditiile de recrutare, selectie a personalului, despre contractul de munca (in lumina noilor prevederi ale Codului Muncii), modul in care se realizeaza evaluarea personalului (criterii de performanta), cum se intocmeste un stat de plata, informatii de baza despre sistemul de pensii publice, precum si despre sistemul asigurarilor de somaj si REVISAL.

In cadrul orelor de studiu cursantii vor putea face aplicatii practice pe calculator pentru a se familiariza cu Registrul General de Evidenta a Salariatilor.

In cei 400 de lei se includ atat suportul de curs, predarea, cat si examinarea efectuata de catre o comisie de la Ministerul Muncii, inclusiv eliberarea certificatului de absolvire.

Diploma obtinuta la final, daca se trece examenul, beneficiaza de recunoastere la nivel national si este autorizata atat de catre Ministerul Muncii, cat si de catre Ministerul Educatiei.

Pentru cei interesati, Premium Teaching organizeaza si un curs de electrician autorizat, care se desfasoara sub forma a doua module ce acopera tematica sugerata de Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE), oferind cunostinte esentiale legate de electrotehnica si electroenergetica, legislatia specifica acestui domeniu de activitate, normele tehnice speciale.

La final, cursantii vor sustine un examen de atestare, asemanator cu acela organizat de ANRE si, daca va fi trecut cu brio, se vor acorda certificate de absolvire.

Inscrierea la cursurile de mai sus se face online, completand formularul aflat pe site.

Va invit asadar sa deveniti cursanti Premium Teaching pentru ca 2016 sa va scoata in cale cele mai bune oportunitati in materie de locuri de munca.

Niciun comentariu: