joi, 3 decembrie 2015

Ski in Slovacia

Slovacia  este ideala ca si destinatie de iarna pentru iubitorii de schi si snowboard, avand in portofoliul ei o gama larga de statiuni de schi.

Daca vrei sa parcurgi o distanta cat mai mica pana la destinatie, dar si sa ai parte  de oferte accesibile pentru toata lumea, poti opta pentru Slovacia!

In ultimii ani Slovacia si-a dezvoltat foarte bine zonele de turism, si a investit foarte mult in partiile de schi putand oferi turistilor servicii de calitate.

Aici se afla un numar aproximativ de 100 de partii, pe diverse categorii de schiori,partii de schi pentru incepataori, partii de schi pentru avansati, partii de schi pentru copii sau poti gasi scoli pentru copilul tau unde poate fi instruit in secretele acestui minunat sport.

Intr-un cuvant Slovacia este destinatia ideala pentru familie.
De asemnea aici putem gasi  parcuri si amenajari speciale : snowboardpark, partii de schi de fond sau poti alege sa faci drumetii de iarna.

Statiunea Strbske Pleso, aflata la 1335 m altitudine situata pe malul lacului al carui nume il poarta, este o statiune foarte populara fiind recunoscuta pentru numeroasele partii de schi excelente.

Aceasta statiune a gazduit in ultimii 35 de ani Cupe Mondiale si Europene de schi.

Cea mai veche statiune din Muntii Tatra Inalti este Smokevec, unde incepatorii pot deprinde sau isi pot exersa abilitatile de schi, tot aici se afla si o partie de sanius pentru cei care vor sa aiba parte de distractii fara schiuri in picioare.
Astazi, se poate schia in aproape toate regiunile Slovaciei, deoarece pe langa numeroasele statiuni sunt si foarte multe resorturi mici cu partii foarte bune.

Sa nu uitam de altfel si de faptul ca aici vom intalni si foarte multe locuri superbe si peisaje ce par a fi imortalizate de un pictor vestit, datorita maiestriei lantului muntos carpatin ce are in componenta sa masivul Tantra, masiv ce atrage foarte multi turisti datorita panoramelor memorabile, varfurilor ascutite, lacurilor si a cabanelor traditionale.

Va recomand sa aflati mai multe detalii de pe pagina de Facebook AeroTravel.

Niciun comentariu: