marți, 15 decembrie 2015

Idea Bank ofera ZERO comision de retragere numerar oriunde in lume

In ultimii ani, tot mai multe persoane prefera sa foloseasca un cont bancar cu card in detrimentul banilor fizici inghesuiti in portofel. Aceasta metoda este mult mai sigura in primul rand si iti permite o flexibilitate mult mai mare atunci cand doresti sa faci cumparaturi online sau chiar si in magazine, folosind astfel sistemul de POS.
In timp ce analizam noile oferte si servicii bancare, am dat si de oferta bancii poloneze, Idea Bank, aceasta fiind singura care ofera conturi bancare cu card atasat care are  ZERO comision de retragere numerar de la ATM oriunde in lume, valabila pana in 31.12.2016, si posibilitate de a-ti personaliza cardul asa cum iti doresti.
Cardul Idea::foto poate fi emis in lei sau euro sub brandul MasterCard si poate fi solicitat foarte usor completand un formular online, sau si mai usor, trimitand un SMS la 1710 (tarif normal) cu cuvintele  “foto card" si vei fi contactat de un reprezentant al bancii.
Pentru acest card ai 0 comision la emitere si pentru platile efectuate la comercianti sau online, iar daca iti aduci salariul sau venitul de minim 1.500 lei/luna la Idea Bank sau realizezi lunar cheltuieli cu cardul online sau in magazine de minim 700 lei, pana in data de 31.12.2016, beneficiezi de oferta “ ZERO lei comision de retragere numerar de la orice ATM din tara sau din strainatate”.
Daca atasezi acestui cont si serviciul de internet banking pana la data de 31.12.2015, ai serviciul  Idea::iBank gratuit si 50% discount la operatiunile interbancare la fata de comisioanele de la ghiseele bancii.
Pentru si o mai buna siguranta, poti opta sa primesti notificari prin SMS sau prin email la fiecare tranzactie efectuata din si in contul tau, acest serviciu fiind de doar 5 lei pe luna daca alegi pachetul simplu.

Niciun comentariu: