vineri, 4 decembrie 2015

Furnizori de diamante

Incercand sa ma documentez mai mult zilele trecute despre diamante si despre furnizorii acestor pretioase bijuterii dupa care majoritatea femeilor tanjesc, am descoperit un furnizor si producator totodata... de diamante.
Probabil ca multi dintre noi au auzit de cei de la Royal Diamonds, producatori si furnizori ce au un trecut de mai mult de 35 de ani in acest domeniu.
Fabrica celor de la Royal Diamonds este in Anglia, unde sunt fabricate si produse diamante pentru bijuterii, incepand de la inele si cercei, pana la bratari si pandantive.

Royal Diamonds prelucreaza si piese din platina, precum si din aur galben si aur alb de 18 carate, iar aici vom gasi piese unicat (http://www.ghidul-nuntii.ro/furnizori/royal-diamante-96) de o calitate exceptionala, create special pentru a incanta privirea, iar preturile nu sunt ridicate.
Produsele sunt oferite direct publicului, iar acesta este un avantaj pentru noi, in calitate de clienti, deoarece preturile sunt astfel reduse substantial.
Bijuteriile celor de la Royal Diamonds vin insotite de un certificat de evaluare, ce tine locul si de certificat de garantie si confirma totodata calitatea si originalitatea produselor comandate.
Cele mai cautate bijuterii sunt inelele de logodna cu diamant, deoarece fiecare femeie iubeste diamantele si cu siguranta alegerea unui astfel de inel va fi cu certitudine o surpriza placuta pe care nicio femeie nu o va uita.
Royal Diamonds ofera o gama larga de inele de logodna, spre exemplu un model exceptional care inspira un rafinament deosebit: inelul de logodna cu diamant Princess si diamante rotunde asezate lateral.
Acest produs inspira eleganta si un stil regal, deoarece este un inel concept manual in house, si cu siguranta va straluci pe mana celei care il va purta.
Un alt model elegant este cel cu diamant in forma de para, sau inima cum imi place mie sa-l numesc, inel ce are un diamant care transmite dragostea vesnica, iar de jur imprejur are mai multe diamante rotunde.
Toate produsele sunt creata manual, in house, si din cauza aceasta preturile sunt reduse cu peste 60%, de asemenea vin insotite de certificate de garantie a calitatii.
Va recomand sa aflati mai multe detalii de pe pagina de Facebook Royal Diamante.

Niciun comentariu: