luni, 14 decembrie 2015

Afla cum iti poti creste vizibilitatea afacerii online si maximiza profitul in 2016

Daca nu ai reusit sa iti dai seama de de nu atragi suficienti clienti in magazinul tau online, atunci ai nevoie de  agentia de publicitate TheMarkers, Google Partner.
Oamenii de acolo s-au specializat in creare de website-uri profesionale care ii ajuta pe antreprenorii ce au afaceri online sa isi mareasca profiturile.
Costurile pe care le vei face daca incepi o colaborare cu aceasta agentie de publicitate se vor amortiza extrem de rapid, iar tu vei avea parte de un website modern, cu o structura de impact, oferte de vanzare diferentiate pentru clientii vechi si pentru clientii noi, precum si o comunicare eficienta bazata pe psihologia diferitelor grupe de utilizatori de pe internet care ajung in magazinul tau online.
Categoric, s-a depasit deja faza poetica in care activitatea de creare de website-uri de business era la indemana tuturor, acum este nevoie de multe cunostinte de specialitate pentru a face fata concurentei si chiar a o depasi.
TheMarkers poate sa te ajute sa ai rapid un website curat, cu potential, cu un meniu de efect, unde pe homepage sa scrii mai mult despre ceea ce este important pentru clienti si mai putin despre cat de grozav esti tu.
In plus, oamenii din agentie te pot ajuta sa ai pagini diferentiate pentru clientii vechi si pentru pentru vizitatorii pe care vrei sa ii transformi in consumatori ai produselor si/sau serviciilor tale.
Daca ai sa te uiti putin pe website-urile realizate de TheMarkers, o sa vezi ca au acordat o atentie deosebita pozitionarii textelor in pagina, ca nu exista aglomerari inutile, ca informatiile importante sunt pozitionate in partea superioara a ecranului, stiut fiind ca aproape jumatate dintre internautii care viziteaza o pagina web nu obisnuiesc sa dea scroll.
O sa mai vezi si diverse modele de landing page-uri, istet gandite pentru a fi atrage utilizatorii si a-i transforma in clienti fideli.
TheMarkers ofera clientilor sai, oameni de afaceri, pachete cu diverse servicii de marketing direct si marketing online care se pot achizitona pe baza de abonamente lunare.
Va invit sa intrati pe site-ul lor de prezentare, el insusi un model despre cum inteleg sa isi prezinte munca si sa isi mareasca continuu portofoliul de clienti.
Acolo, pe website-ul themarkers.ro,, veti descoperi ceea ce pot face specialistii din aceasta agentie de publicitate pentru ca afacerea dvs. online sa ia un avant deosebit in 2016.
Oricum, nu uitati ca traim niste vremuri in care chiar daca aveti o afacere traditionala, chiar daca rezistati de multi ani pe piata romaneasca, nu puteti ignora mediul virtual, pentru ca deja granita ce separa afacerile offline de acelea online a cazut total, iar daca nu sunteti si pe internet (sau aveti un website de proasta calitate), veti pierde bani, notorietate, clienti, pentru ca traim intr-o lume in continua miscare si cine nu are capacitatea de a se adapta rapid va pieri, precum dinozaurii din vechime.
Si nimeni nu isi doreste ca afacerea sa, in care a investit atat financiar, cat mai ales emotional, sa piara in mod absurd,  pentru ca nu a putut tine pasul cu vremurile pe care le traim.
Va invit sa ii contactati pe cei de la TheMarkers si veti avea un 2016 senzational daca veti colabora cu acestia pentru ca sa va ajute sa dobanditi vizibilitate crescuta online, spre disperarea competitorilor din nisa dvs. de activitate.

Niciun comentariu: