vineri, 13 noiembrie 2015

Servicii de rent a car pentru romanii ce revin in Bucuresti de Sarbatori

"KoolDrive rent a car!" a exclamat incantat Ionica, dupa ce a urcat la volanul masinii pe care a inchiriat-o pe perioada sederii lui in Bucuresti. Uite ca se poate si aici, in Romania, sa ai parte de servicii de imprumutat masini la standarde inalte, ca in Occident. 


Cine este Ionica?

Prietenul lui Vlad din Dublin, care si-a dorit foarte mult sa revina in tara in perioada concediului si sa isi viziteze nu doar amicii din copilarie, dar si rudele din apropierea Capitalei.

Asa se face ca si-a rezervat nu doar un bilet de avion, dar si... o masina, pe perioada cat va sta in tara noastra impreuna cu sotia sa Mioara.

Evident, Vlad i-a spus ca are el masina, ca nu este cazul sa inchirieze una, dar cum asa procedeaza de fiecare data cand viziteaza o tara europeana, Ionica (alias Johnny), ca un preudo-"irlandez" capos ce este acum, a luat frumusel laptopul si a cautat o firma romaneasca ce ofera servicii de inchirieri autoturisme in Bucuresti.

KoolDrive este compania care l-a atras cel mai mult, asa incat, dupa ce si-a ales modelul autoturismului, a si completat online formularul de pe site-ul lor de prezentare.

Dupa acesti pasi simpli s-a simtit deodata mult mai bine, datorita faptului ca are la dispozitie un mijloc de transport personal prin metropola mioritica, dar si prin imprejurimile acesteia.

Stie ca unii vor spune in sinea lor ca este o fita occidentala aceea de a-ti inchiria o masina pe timpul sejurului in Romania, dar chiar nu ii pasa. In definitiv de ce sa dea bani la taximetristi aiurea, cand are permis de sofer?

Lista marcilor de autoturisme pe care a gasit-o pe website-ul KooolDrive este lunga, asa ca a avut de unde alege: Dacia, Daewoo, Ford, Renault, Skoda, Hyundai, Mercedes-Benz...Nu si-a dorit una din clasa mini, dar nici una din clasa SUV, ci un autoturism "de mijloc", care sa ii permita sa se deplaseze usor prin traficul din aglomerata metropola bucuresteana, dar sa ii fie de folos si daca va dori sa mearga pana pe la Poiana Brasov sau chiar ceva mai departe spre inima tarii.

Ionica a dorit sa aleaga o firma de inchiriat masini care sa ofere autoturisme cu revizia tehnica la zi si, foarte important, sa nu aiba diverse inscriptionari sau autocolante cu textul "rent a car". S-ar simti cam aiurea, pentru ca multi si-ar da seama ca vine din strainatate, chiar daca este roman si vrea sa evite neaparat acest lucru.

Destul este privit in tara de adoptie ca un stranier, nu vrea sa aiba parte de acelasi tratament si in tara natala!

  
Masina pe care a ales-o are un sistem de siguranta modern si este extrem de confortabila. Deoarecea venit si cu sotia lui Miorita, un portbagaj incapator a fost un alt argument important in alegerea autoturismului.

Este de vreo trei zile in Romania si deja este multumit de ideea pe care a avut-o de a apela la compania rent a car KoolDrive.

Sigur o sa le recomande si amicilor lui din Irlanda sa apeleze la serviciile lor daca vor sa vina in vizita pe la noi.

Niciun comentariu: