joi, 26 noiembrie 2015

Afla unde gasesti online jocuri cu tractoare!

Esti slujbas la patron si visezi ca intr-o zi sa ai o ferma a ta, unde sa produci neaparat recolte ecologice? Pana in momentul in care visul tau va deveni realitate, nu-ti ramane decat sa te relaxezi jucandu-te cateva minute (sau ore?) pe platforma bugy.ro. Ce anume? Evident niste jocuri cu tractoare!
O sa gasesti acolo o multime de jocuri amuzante despre cum ar fi sa joci rolul unui tractorist intr-o lume nebuna-nebuna, in care a fi taran nu mai este deloc o corvoada, ci chiar un stil de viata extrem de haios.
Daca ai copii, le poti arata si lor aceste joculete gratuite, care ii vor distra de minune. Si nu numai daca sunt baietei. Exista un joc gratuit online pe Bugy.ro denumit chiar "Fetita cu tractor". Nu, copila ta nu trebuie sa are campul, ci sa-si transporte jucariile favorite pana la bunica la volanul acestui utilaj agricol!
Nu vi se pare haioasa imaginea unei fetite aflata in cabina unui tractor, care isi transporta cu delicatete (dar in viteza!) ursuletii de plus pana la casa bunicutei, aflata peste munti si vai?
Traseul este plin de primejdii, jucariile se pot pierde pe drumeagurile de tara cand gonesti nebuneste, nu pentru ca ar urmari-o vreun lup fioros (ca pe Scufita Rosie), nici macar pentru ca vreun agent de politie ar fi pe urmele ei, ci pentru ca totul se desfasoara contra timp si doar asa se poate ajunge la nivelul urmator!
Evident, pentru baietei, va fi extrem de atractiv sa joace rolul unui fermier care transporta o remorca plina cu produse agricole, nu cu ursuleti dolofani!
Per total, jucatorii pasionati de jocuri cu tractoare pot gasi o multime gratuite pe site-ul bugy.ro, asa incat recomandarea mea este sa le testati cu incredere pe toate. Eu, desi nu am de gand sa ma retrag la tara, m-am distrat copios manevrand online, mai stangaci sau cu mai multa dexteritate, diverse modele de tractoare. Ceea ce va doresc si voua!

Niciun comentariu: