vineri, 30 octombrie 2015

Extinde-ti bugetul pentru shopping cu carduri de cumparaturi

Cardurile bancare ne fac viata mai usoara cand vine vorba de cumparaturi. Cu un card de debit poti face plati aproape oriunde in lume direct in magazine sau online. Cu ajutorul cardului de debit poti sa retragi sau sa depui suma de bani de care ai nevoie in limita bugetului tau.

Cand vine vorba de cumparaturi, te vei lovi adesea de limitele de buget. Fie ca ai nevoie neaparat de un produs sau serviciu cu o valoare peste nivelul bugetului tau, ori vrei sa iti satisfaci o dorinta extravaganta si sa te rasfeti, cardul de cumparaturi te ajuta sa iti extinzi bugetul.

Cu cardul de cumparaturi de la ING poti sa obtii o suma intre 1.000 si 35.000 de lei, in limita a trei salarii lunare nete, pe o perioada de creditare de 5 ani.

Daca alegi sa rambursezi in 12 rate egale cumparaturile de minimum 100 lei pe care le-ai efectuat la POS sau pe internet, dobanda este de 0%. In cazul in care optezi pentru rambursarea in 24 sau 36 de rate egale, dobanda pentru aceleasi tipuri de cumparaturi efectuate va fi de 12% pe an. 

Aceste carduri de cumparaturi pot  fi obtinute de cetatenii romani, rezidenti in Romania, cu varsta minima de 18 ani. La terminarea contractului de credit, beneficiarii nu trebuie sa depaseasca varsta de 65 de ani in cazul barbatilor, 63 de ani in cazul femeilor si respectiv 55 de ani in cazul navigatorilor.

Mai trebuie sa stii ca venitul net minim lunar acceptat este de 1.500 de lei, iar vechimea in munca trebuie sa fie de minimum un an, si de cel putin 3 luni la actualul loc de munca.

Creditul poate fi obtinut pe loc (exceptie fac doar situatiile ce pot aparea independent de vointa bancii) daca veniturile pe care le realizezi sunt raportate la ANAF. In acest caz, nu mai e nevoie de adeverinta de salariu sau cuponul de pensie.

Dupa ce ai semnat documentatia de credit, va trebui sa mai treci pe la banca doar pentru ridicarea cardului.

Dupa ce ai obtinut cardul, e momentul sa te bucuri de cumparaturi asigurate si de siguranta sporita a tranzactiilor 3D Secure. Cardul de cumparaturi ING este usor de gestionat si rambursat, iar tu vei stii mereu cat ai de plata cu serviciul Notificare SMS. Shopping-ul devine mai placut atunci cand cumperi lucrurile care iti plac la nebunie si cand nu trebuie sa te ingrijorezi in privinta cheltuielilor.

Niciun comentariu: