duminică, 25 octombrie 2015

Canapeaua s-a patat? Clean Solution si-ai rezolvat!

Cand ai copii mici petele de pe mobila sunt ceva obisnuit, asa incat nu este de mirare ca indragita noastra canapea din living are urgent nevoie de adevarati profesionisti pentru inlaturarea urmelor lasate de prichidelul nabadaios pe numele lui de alint Stefanut (in cazul de fata acestea au fost cauzate de alimente rasturnate din greseala).

Norocul nostru a fost ca dand simplu un telefon la Clean Solution am primit confirmarea mult dorita: "Da, spalam canapele in Bucuresti!"

Stiam mai demult de aceasta firma ce ofera servicii de curatenie complete si complexe, pentru ca prietena noastra Aurora a apelat la o echipa de acolo, pentru curatenia generala, dupa ca s-a mutat in casa noua si a trebuit sa reamenajeze spatiul dupa gustul sau.

Insa una este sa maturi, sa aspiri, sa speli geamuri, sa lustruiesti parchetul, cu totul altceva sa scoti pete de pe mobila sau covoare. Eu asa cred. Trebuie chimicale speciale, eficiente, solutii pe care nu le gasesti in comert, la supermarket.

Am intrat pe site-ul celor de  la Clean Solution ca sa vad mai in detaliu cam ce pot face ei pentru iubita noastra canapea patata cu sos si sucuri de fructe, iar acolo am gasit o sectiune anume destinata acestor servicii de curatare canapele, fotolii, scaune tapitate si divane in Bucuresti.

Evident, nu pot face nici ei minuni, daca petele sunt foarte vechi, dar daca, asa cum e cazul nostru, ele sunt relativ proaspete, exista mari sanse ca sa poata sa fie eliminate aproape in totalitate (ba chiar si 100%), deoarece, asa cum ma si asteptam, se folosesc solutii profesionale naturale, care protejeaza materialele din care sunt confectionate piesele de mobilier enumerate mai sus.

Procedura folosita este una complexa: spalat, eliminare pete, aspirat, curatat atat in profunzime cat si la exterior, dezinfectat.

Praful, urmele de murdarie si infricosatorii acarieni vor fi astfel indepartati astfel cu maxima eficienta.

Exact de ceea ce are nevoie orice familie in care exista copii mici.

Curatirea unei canapele de 2 locuri, de exemplu, costa cam 90 de lei, un pret bun, consider eu, in conditiile in care, daca ar fi sa cumparam una noua, cheltuiala ar de minim 6-7 ori mai mare.

Si chiar nu poti sa schimbi canapeaua sau fotoliul dupa fiecare pahar de suc varsat din neatentie, recunoasteti si voi!

Iar canapele de unica folosinta inca nu s-au inventat!

Doar cele mai rezistente la a fi patate insa au un pret prohibitiv pentru multi romani, asa ca mai bine este sa apelezi la o echipa profesionista in scoaterea petelor de pe aceste piese de mobilier, prezente in orice casa.

Ei si Vlad am decis sa apelam la serviciile lor, acum, cand mai este putin pana la finele anului, pentru  a face o curatenie generala asa cum scrie la carte: canapele, fotolii, covoare, deoarece in doar cateva ore vom de o munca obositoare, pe care oricum nu am face-o la nivelul profesionist, asa, precum oamenii de la Clean Solution, iar disconfortul nostru va fi limitat la minim.

Cu mic pretul platit vom avea o casa sclipind de curatenie de Sarbatori, asa incat, in momentul in care vom avea musafiri, toti ne vor intreba mirati de unde am avut bani sa ne schimbam mobila. Atat de mare va fi diferenta!

Categoric, a apela la o firma care ofera servicii de curatenie profesionale este cea mai buna varianta pentru a economisi nu doar timp, energie, pentru a elimina orice urma de stres, ci si de a face o economie importanta in bugetul familiei, pentru ca se apropie Sarbatorile de Iarna si, desigur, Luna Cadourilor.

Si, vorba aceea: mai bine o excursie la Busteni cu familia, decat o canapea noua!

Daca va ganditi si voi sa apelati la o firma de curatenie, puteti sa intrati pe site-ul cleansolution.ro ca sa vedeti daca va atrag ofertele de acolo. Eu zic ca sunt tentate. Voi ce credeti?

Niciun comentariu: