duminică, 4 octombrie 2015

Afla cum isi va muta varul Sebastian fara stres firma intr-o noua locatie!

Categoric, o mutare vine la pachet si cu foarte mult stres, generat de neplacuta activitate de a cara mobila si diverse alte obiecte dintr-o locatie in alta.

Din fericire, dupa cum stiti prea bine, exista deja de multi ani si pe piata romaneasca multe firme ce ofera servicii de mutari mobila, din ce in ce mai profesioniste, care te pot ajuta sa treci mai usor peste momentele neplacute, asa incat totul sa se petreaca lin, cu cat mai putin efort fizic din partea ta.

Mai nou, exista si intreprinzatori care s-au gandit ca nu doar persoanele fizice au nevoie de asemenea servicii, dar si cele juridice, asa ca ofera pachete complete de mutari firme.

Un exemplu in acest sens este Blexy Trans Speed, unde exista oameni care chiar se pricep sa rezolve cu succes tot ce presupune relocarea unei companii: incepand cu sfaturile initiale, alcatuirea unui plan de actiune, asigurarea de materiale pentru selectat, demontat, impachetat obiecte de birou, transportul mobilei si a celorlalte lucruri aflate in vechiul sediu pana la noua locatie, montajul lor la punctul de destinatie.


 Cu siguranta, varul meu Sebastian, care a inchiriat deja un nou spatiu in care sa isi mute sediul firmei al carui patron este, nu doreste sa mai treaca prin calvarul de acum cativa ani, din perioada crizei economice, cand a trebuit sa isi mute biroul din vechea locatie, ultracentrala, intr-una mai de la periferie, din pricina ca i-a scazut drastic profitul si nu a mai putut face fata cheltuielilor administrative.

Noroc ca acea perioada neagra pentru intreprinzatorii romani s-a mai indepartat cat de cat, de aceea si Sebi a cautat de curand un loc mai vizibil pentru firma lui.

Doar ca acum va trebui sa mute iar piesele de mobilier, aparatura si vrea sa nu mai pateasca ca in trecut, cand a apelat la angajatii proprii si cativa prieteni care mai mult au stricat lucrurile, decat sa le demonteze, ambaleze, transporte si reasambleze in bune conditii.

Plus ca salariatii lui nu au facut munca gratuita, au trebuit si platiti pentru aceste activitati suplimentare, neincluse in fisele posturilor lor, iar de prieteni nu mai vorbim. Prieteni-prieteni, dar caratul cu carca e... contra bere!

De aceasta data vrea sa apeleze la profesionisti, sa aiba pana si ambalaje de calitate, menite sa protejeze cum se cuvine lucrurile aflate pe inventarul firmei, mai ales ca nu doreste sa scoata aiurea bani din cont pentru achizitionarea unora noi, deteriorate cu prilejul noii mutari. Va urma si asta, o redecorare a sediului de firma, dotarea cu mobilier d ebirou si aparatura in trend, dar ceva mai incolo, cand se va pune pe picioare mai bine.

A gasit pe net site-ul blexytrans.ro al unei companii ce ofera servicii profesionale de mutari firme in Bucuresti.

Blexy Trans Speed se afla pe piata de peste zece ani si are un personal calificat in oferirea de asemenea servicii speciale, pentru antreprenori.

Dupa cum a citit Sebastian pe site, pentru impachetare se foloseste folie strech inpotriva zgarieturilor si a prafului, folie bubble (cu bule)  pentru  proteja obiectele fragile din sticla sau electronicele fragile, folie antistatica pentru echipamentele speciale  si servere, paturi din bumbac speciale care absorb socul pe parcursul transportului, cutii de carton.

Transportul este asigurat de respectiva companie cu autovehicule  cu volumul cuprins intre 20mc si 40mc.Chiar ceea ce ii trebuia lui!

Dar, cinstit vorbind, ceea ce l-a convins cu adevarat sa apeleze la acesti profesionisti in mutatul mobilei a fost faptul ca ei garanteaza prin contract integritatea bunurilor ce urmeaza a fi mutate, lucru esential in eliminarea oricaror ingrijorari pe care varul meu le-ar putea avea.

Asadar, daca sunteti antreprenori si va ganditi sa schimbati si voi locul (si norocul!) in care isi desfasoara activitatea firma dvs., nu ezitati sa apelati la o firma ce ofera asemenea servicii complexe de mutare.

Mai ales ca nici nu costa atat de mult precum ati putea presupune. Interesati-va si sigur o sa imi dat dreptate!

Niciun comentariu: