luni, 21 septembrie 2015

Operatia de implant de par se poate efectua cu succes si in clinicile romanesti, nu doar in Turcia!

Una dintre cele mai in trend interventii chirurgicale estetice la barbati este implantul de par, metoda aproape sigura de a inlatura efectele provocate de alopecie.

Persoanele publice au dat tonul acestui mod de recapatare a podoabei capilare si, avand in vedere rezultatele deosebite obtinute, au convins si multi barbati sa se orienteze spre clinicile particulare din tara si strainatate, care efectueaza aceasta operatie estetica migaloasa, si, contrar a ceea ce se crede, nu foarte dureroasa.
 
In final, pacientul isi redobandeste nu doar podoaba capilara de odinioara, ci si stima de sine, lucru deloc de neglijat.

Dupa cum stiti deja, datorita publicitatii agresive din ultimii ani, multi iau in calcul sa se programeze pentru implantul de par in Turcia, acolo unde si multe vedete autohtone au fost.

Este optiunea individuala alegerea clinicii de chirurgie estetica, precum  si alegerea medicului chirurg ce va efectua aceasta operatie, dar pentru selecta in cunostinta de cauza, ideal ar fi sa existe cat mai multe variante pentru viitorul pacient, atat din strainatate, cat si din Romania.

Tocmai de aceea, vreau sa va informez ca si la noi in tara, atat in capitala, cat si in alte orase mari, exista unitati medicale private ce ofera asemenea servicii de chirurgie estetica pentru barbati (desigur, si femeile pot beneficia de aceasta interventie de implant de par!).

Una dintre clinicile de top in care isi desfasoara activitatea medici chirurgi esteticieni de prestigiu este Clinica Zetta, situata in Bucuresti, pe strada Ghiţă Pădureanu nr. 5, la parter, in cartierul Floreasca din sectorul 2.
 
Daca intrati pe site-ul acesteia, aveti ocazia sa faceti un tur virtual pornind de la receptie si continuand vizita prin cabinetele de consultatii, blocul operator si salonul postoperator. In plus, o sa puteti vedea cum arata o rezerva.

Sigur o sa va placa designul interior, care o sa va transporte intr-o atmosfera aproape SF, in deplina armonie cu lucrurile minunate ce se intampla aici. Clinica Zetta chiar a fost nominalizata la Anuala de Arhitectura 2013, datorita stilului futurist!
 
Revenind la operatia de implantare a parului, aceasta presupune doua faze:

- initial parul trebuie tuns foarte scurt, pentru a se putea recolta din spatele capului si din zonele laterale foliculii de par ce urmeaza a fi implantati (in medie intre 800 si 3000), in functie de marimea suprafetei unde urmeaza a fi implantati;

- in a doua etapa acesti foliculi se implanteaza cu migala, unul cate unul, pentru a acoperi toata zona de interes.

Specialistii considera ca dupa circa jumatate de ani de la interventia chirurgicala parul in aria respectiva va avea o crestere vizibila, deoarece firul de par va incepe sa creasca dupa circa doua luni de la operatie in medie cu 1 centimetru pe luna.

Daca pacientul respecta indicatiile medicului chirurg estetician (urmeaza tratamentul cu antibiotice si antiinflamatoare, are o grija deosebita in ceea ce priveste igiena zonei implantate si nu se expune inutil factorilor externi de natura meteorologica,), cu siguranta succesul va fi asigurat.

Pretul acestei interventii chirurgicale de implant de par la Clinica Zetta este de 2 euro/fir de par implantat, asa incat daca dispuneti de acesti bani, dar nu aveti o suma suficient apentru calatoria in Turcia, eu cred ca este o optiune de luat in considerare.

Intrati pe site-ul lor pentru a afla toate informatiile de care aveti nevoie, iar apoi, daca v-ati decis sa va redobanditi podoaba capilara, contactati-i neintarziat!

Niciun comentariu: