joi, 24 septembrie 2015

Detii deja o statie radio auto? Daca nu si esti sofer, cumpara una rapid online!

Despre cat de utila este o statie radio auto cred ca s-au convins multi soferi amatori si profesionisti din Romania.
Intr-o tara ca a noastra, in care drumurile rutiere sunt sub orice critica si blocajele din trafic apar in momentele in care te grabesti cel mai tare, pe meleagurile inc are  politistii te vaneaza spre a-ti administra sanctiuni usturatoare pentru depasirea vitezei spre a-si indeplini numarul de amenzi lunar, a-ti achizitiona o statie radio CB constituie un soi de colac de salvare (comunicationala).
Astfel, poti gasi in timp util rute ocolitoare, poti sa afli unde se afla echipaje ale politiei, unde se fac controale de rutina, poti chiar sa mai schimbi o vorba-doua cu alti soferi, eliminand riscul de a adormi la volan cand conduci noaptea si ai de parcurs un traseu lung, ai sansa de a scapa de plictiseala sofatului auzind de la colegii din trafic ultimele bancuri.
De subliniat este si faptul ca o asemenea statie radio auto functioneaza si in unele zone in care nu exista semnal la telefon.
Deocamdata, pentru dotarea masinilor, fie ele autoturisme personale, dubite, autovehicule de mare tonaj, nu se cere licenta, desi s-ar putea ca in curand soferii sa fie obligati si la asa ceva, avand in vedere cat de inventivi sunt aceia ce ne conduc, cand vor sa ne ingreuneze viata.
Cel mai bun lucru la o statie radio este ca din momentul in care ai achizitionat-o si ai montat-o pe masina ta, nu mai exista alte costuri ulterioare,  este ca si cum ai vorbi gratuit la telefon.
Din anul 1958, de cand sunt utilizate aceste statii radio Citizenz Band, ele si-au dovedit pe deplin utilitatea, astfel putand fi prevenite numeroase accidente in diverse tari ale lumii.
Daca nu v-ati dotat inca masina personala sau de serviciu cu acest echipament auto va sfatuiesc sa o faceti cat de rapid puteti, pentru ca o sa aveti doar avantaje in urma folosirii unei statii radio auto, iar dezavantaje chiar deloc.
Mai nou, puteti sa va achizitionati statii radio CB si online, in acest sens eu va recomand site-ul cbmania.ro unde veti gasi o gama extrem de larga de modele, pentru toate buzunarele.
Promotiile va vor permite, chiar de nu este inca Vinerea Neagra, sa va achizitionati un asemenea echipament la un pret mai mult decat convenabil, asa incat chiar nu puteti invoca niciun motiv plauzibil pentru care nu intrati si voi in marea familie a detinatorilor de statii radio auto din Romania.
Mai o sa gasiti pe site-ul CBmania  un forum si un blog,  ambele doldora cu informatii utile.
- veti primi sfaturile cele mai pertinente din partea consilierilor specializati in domeniul radiocomunicatiilor, pentru a alege  produsul care este cel mai adecvat;
- echipamentele radio auto au o calitate foarte buna, deoarece provin de la producatori renumiti din acest sector de activitate;
- livrarea se va face in maxim 24-48 de ore, daca produsele se afla in stoc, prin curier rapid.
In plus, exista posibilitatea asigurarii contra cost a unor servicii extrem de utile, precum ar fi: calibrarea antenelor, montaj placi de ecou (pentru o calitate mai buna a vocii emitente), repararea statiilor radio auto, montaj mufe bricheta.
Nu ocoliti nici pagina lor de pe Facebook, deoarece veti putea afla rapid ce noi modele de statii radio auto si-a mai adaugat in portofoliu magazinul online CBmania si veti putea sa intrati in comunitatea fanilor acestui site de succes.

Niciun comentariu: