luni, 28 septembrie 2015

Aplicarea unghiilor false la domiciliu este usoara daca iti cumperi un kit special de pe net!

Un kit unghii false este ceea ce iti trebuie pentru a avea o manichiura impecabila, chiar daca nu poti merge mereu la saloanele de frumusete din pricina timpului insuficient sau a bugetului limitat.
Si acasa poti sa iti pui unghii false cu gel, rapid, cand ai o fereastra de timp libera, asa incat sa scapi de stresul ca mainile tale nu vor fi mereu frumoase, de adavarata diva, chiar daca te ocupi de treburile casnice.
Stiu, este frumos sa fii naturala, dar in zilele noastre a apela in caz de nevoie la diverse trucuri de frumusete nu mai este deloc un moft, ci o reala necesitate.
Informatii se gasesc din plin pe net, este suficient doar sa le cauti: postari pe bloguri, videoclipuri pe YouTube, site-uri ce ofera stiri din moda si frumusete, exista asadar suficient material referitor la aplicarea unghiilor fase cu gel, doar sa ai bunavointa de a le cauta.
In plus, tot de pe net iti pot comanda tot ce ai nevoie pentru aceasta operatiune un pic migaloasa, dar de mare efect pentru aceia ce  te vor privi.
Un kit pentru aplicarea unghiilor false trebuie sa includa: un set de tipsuri unghii false, un adeziv pentru tipsuri, un degresant pentru unghii, un adeziv pentru gelul UV, geluri UV (transparent, alb) pentru unghii, diverse pile, pensule pentru gelul UV,  un clestisor special pentru tipsuri, sabloane constructie forme unghii false si, cel mai important, o lampa UV.
Unde gasesti toate acestea?
Cel mai ieftin pe net, de unde cumpar si eu tot mai multe produse de infrumusetare in ultima vreme.
Iti recomand magazinul online Amalia unde au preturi extrem de bune, asa incat, cu banii pe care i-ai da o singura data la un salon de beauty iti poti cumpara o ditamai trusa cu tot ceea ce iti trebuie.
Daca te gandesti ca nu o sa reusesti aplicarea unghiilor false acasa, nu te ingrijora, exista in kit-urile oferite spre vanzare acolo si un mulaj sub forma de deget pe care poti exersa.
Cred ca potrivit pentru incepatoare ar fi acel kit gel  UV Amalia cu lampa 36W si freza nr. 9 la un pret de doar 199 de lei. El este destinat, de fapt, nu doar femeilor ce doresc sa scape de grija mersului la salonul de frumusete, ci si manichiuristelor profesioniste.
Daca aveti disponibila o suma ceva mai mare, va puteti orienta spre un kit acryl Amalia cu freza si aspirator nr.2, pus spre vanzare la pretul de 350 de lei:

Pe site-ul amalia.ro sunt mereu promotii excelente, transportul se realizeaza prin curier rapid, iar la comenzi ce depasesc valoare de 200 de lei, acetea sunt livrate gratuit.
Daca, dupa ce o sa va aplicati singure unghiile false, o sa remarcati faptul ca va descurcati excelent si v-ar place sa faceti din aceasta activitate o meserie, ba chiar o sa urmati niste cursuri de specialitate, tot din acest magazin electronic de care va povestesc va puteti achizitiona si o multitudine de produse inclusiv piese de mobilier pentru dotarea corespunzatoare a unui salon de frumusete aflat la inceput de drum.
Eu va urez succes!.

Niciun comentariu: