duminică, 30 august 2015

"Cantarile Evangheliei" (versuri in forma scrisa si pe note) - o carte religioasa deosebita

O carte de cantari crestine este intotdeauna un prilej de bucurie, de aceea vreau sa le recomand celor din tara noastra care se simt mai apropiati de confesiunea baptista, dar chiar si acelora care, asemeni mie,  asculta in general muzica crestina, indiferent de confesiune, o lucrare deosebita, aparuta sub egida Uniunii Bisericilor Crestine Baptiste din Romania: "Cantarile Evangheliei" (cartea rosie).
Muzica religioasa i-a apropiat mereu pe oameni de sferele celeste, le-a alinat sufletul cand au avut de trecut diverse incercari ale sortii, iar faptul de a intona alaturi de alti credinciosi un imn bisericesc, i-a pus dintr-o postura pasiva, de simpli auditori, intr-una activa, de participanti activi, profund implicati, permitandu-le o buna focusare cu Cerul si gasirea unei legaturi directe cu Divinitatea,  ceea ce ii poate inspira si le poate releva caile de rezolvare pentru cele mai importante probleme cu care se confrunta la un moment dat.
Chiar daca am alta confesiune, nu pot sa nu remarc frumusetea cantarilor baptiste, pe care le ascult cu placere pe YouTube, fara niciun fel de prejudecati.
Tocmai de aceea, vreau sa le semnalez baptistilor care nu au intrat inca in posesia culegerii de cantari de care am amintit mai sus ca o pot comanda foarte usor, de pe site-ul Libraria Maranatha, la pretul de doar 21 de lei, beneficiind in aceasta perioada si de o reducere de 13%.
Aceasta colectie de cantari crestine baptiste  contine 601 cantari religioase.
Ceea ce este mai important, versurile imnurilor religioase sunt prezentate atat sub forma scrisa, cat si pe note, pentru aceia care au cunostinte mai aprofundate in domeniul muzical.
Aceasta lucrare de cantari religioase se dovedeste, din acest motiv,  a fi de un real folos atat acelora care conduc inchinarea prin cantare in cadrul bisericilor baptiste, dar si pentru aceia din cadrul formatiilor corale sau instrumentale. Evident, chiar si credinciosii de rand o pot utiliza, deoarece este astfel alcatuita, incat sa se adreseze tuturor credinciosilor.
Cei interesati  pot sa comande "Cantarile Evangheliei" (cartea rosie) online sau telefonic si in cel mai scurt timp o vor primi, dupa dorinta, prin:
- Curierat Rapid Romana International;
- Posta Romana International;
- Posta Atlassib;
- Posta Tabita Tour.
Plata se poate face rambus, la primirea coletului, dar si anterior:
- prin transfer bancar;
 - online cu cardul;
- prin Western Union sau MoneyGram.
O modalitate interesanta de plata este aceea prin PayPal, mai ales ca, probabil stiti, destul de putine site-uri accepta acest mod de a plati.
Din libraria online Maranatha poti sa comanzi o multime de carti si alte produse extrem de speciale, inclusiv daca doresti sa faci  un cadou pentru un prieten credincios, la zi aniversara.
Va invit sa intrati pe site!

Niciun comentariu: