duminică, 26 iulie 2015

Un concediu de neuitat la Londra incepe cu rezervarea biletelor de avion pe Aerolines!

In fine, a venit si vacanta pe care o astept de un an intreg si pentru care, din timp, impreuna cu Vlad am luat 2 bilete avion Bucuresti Londra.Chiar aveam nevoie de o calatorie intr-o tara civilizata, unde sa ne petrecem doua saptamani de vis. Si, in plus, va fi  un vom avea parte, venindu-ne ideea transportului promotional cu avionul, de un concediu mai frumos cu zboruri ieftine de la Aerolines.

Mereu mi-am dorit sa ajung la  British Museum, oaza de cultura cu o notorietate greu de depasit pe plan mondial. Acest prim muzeu public din lume s-a deschis in 1753, adica acum fix 262 de ani. Nu vreau sa ma gandesc ce faceau stramosii nostri mioritici acum doua secole si jumatate...  Dar sa revenim...

Vreau sa vad cu ochii mei si Piatra din Rosetta, care a servit pentru descifrarea hieroglifelor egiptene, vreau sa vad si mumiiile, pentru ca pana acum, desi sunt interesata de tot ce inseamna Egiptul Antic, le-am vazut doar in filme documentare sau artistice. Si prefer sa le admir in Europa, in Marea Britanie, decat sa ma duc pentru asemenea vestigii in Egipt, mai ales ca este o zona destul de tulburata de conflicte in ultima vreme.Evident, garzile de la Palatul Buckingham nu trebuie ocolite, mai ales cand se face schimbarea acestora. Parca nu ai fost la Londra, in calitate de turist, daca nu vezi esti prezent fizic cand se petrece acest ritual vestit pe tot globul.

Tower Bridge este si el pe lista obiectivelor de vizitat in acest concediu. Abia astept sa il admir impreuna cu Vlad intr-una dintre serile petrecute in capitala engleza, pentru ca stiu sigur, acest pod o sa imi ramana in amintire poate cel mai pregnant, dintre toate lucrurile spectaculoase, de neratat, din fantastica metropola europeana.

Muzeul figurilor de ceara Madame Tussauds o sa ne placa si el foarte mult, pentru ca este un loc cu totul special, punct de interes in orice calatorie turistica la Londra.

Mai sunt si parcurile, mai sunt si plimbarile pe strazile vechi sau mai noi, plus magazinele atat de renumite, ce mai, chiar o sa fie frumos!

Va invit si pe voi, daca nu v-ati decis inca unde sa va petreceti concediul, dar sigur vreti sa fie undeva "afara", sa incepeti cu inceputul: cu rezervarea unor bilete ieftine de avion pe site-ul aerolines.ro catre una dintre numeroasele destinatii europene (si nu numai!).

Gasiti acum promotii extrem de interesante acolo la bilete de zbor. Nu le ratati!O sa vedeti ca Aerolines este un site complex, foarte bine structurat, asa ca o sa descoperiti acolo si o multime de informatii utile, tocmai bune pentru planificarea unei vacante de neuitat.

Accesati-l, informativa, iar apoi luati-va biletele catre directia favorita de vacanta.

Concediu placut!

Niciun comentariu: