luni, 27 iulie 2015

Soferii trebuie sa se teama de anvelopele resapate?

Daca esti sofer, cu siguranta stii deja ca poti reduce cheltuielile daca folosesti cauciucuri resapate.
Intrebarea este daca sunt ele sigure si daca da, cum le alegi ca sa nu iei teapa si mai mult sa pagubesti decat sa economisesti.
In prezent normele europene in materie impun imbracarea intregii suprafete a cauciucurilor, de aceea nu mai vorbim de "peticire", precum in trecut. Acoperirea intregii anvelope in mod profesional reprezinta o masura de siguranta, de aceea, conducatorii auto care achizitioneaza cauciucuri resapate pentru autovehiculele lor, mai ales daca doresc sa ruleze pe distante scurte, o perioada limitata de timp, o pot face linistiti.
O alta norma europeana arata ca nu se pot resapa anvelope mai vechi de 6 ani, acesta fiind un element important de care cumparatorul trebuie sa tina seama cand doreste o asemenea echipare a masinii sale.
Ce este drept, anvelopele resapate cantaresc putin mai mult decat cauciucurile noi, dar daca operatiunea este corect executata si greutatea este distribuita corect pe suprafata anvelopei nu vor fi probele cu uzura la partea de directie.
In ce ma priveste, eu as recomanda achizitionarea unor asemenea cauciucuri acelor care au o a doua masina, mai veche, la casa de vacanta si care vor sa faca mici excursii cu aceasta, pentru a nu-si solicita prea mult "masina de oras".
Pe drumurile putin circulate, de vacanta, o masina "incaltata" cu anvelope resapate este perfecta, pentru ca ne elibereaza de stresul ca strabatem cu autoturismul bun, "de mers la birou", rute cu multe hartoape, ce ii pot produce prejudicii.
Asemenea cauciucuri resapate se pot monta si la autoutilitare, mai ales daca locuim la tara, suntem agricultori si trebuie sa transportam recolta de la camp. Chiar ne permit sa economisim bani utilizandu-le!
Eu va recomand sa le comandati online, de la acvila-romania.ro, pentru ca au preturi foarte bune si diverse facilitati pentru clienti.
In primul rand, aveti mai multe filtre cautare, extrem de intuitive, cu ajutorul carora puteti sa gasiti rapid anvelope de iarna, anvelope de vara, ba chiar si anvelope all season, in functie de dimensiunile care va trebuie, de tipul autovehiculului pe care il detineti, dupa producator.
Daca v-ati hotarat asupra unui tip de cauciuc auto resapat, o sa vedeti si indicatii referitoare la indicele de  viteza si indicele de sarcina, aspecte important de studiat cand vreti sa faceti o asemenea cumparatura.
Informatii suplimentare puteti afla si telefonic de la angajatii acestui magazin online, Acvila Romania, renumit pe segmentul sau de activitate.
Veti primi la adresa dorita anvelopele resapate in 24-48 de ore, asa incat nu ezitati sa le comandati.

Niciun comentariu: