vineri, 17 iulie 2015

Largiti-va portofoliul cu Trade.com, tranzactionand CFD-uri online!

CFD-urile sunt intr-o definitie arida contracte financiare pentru diferenta, asemanatoare derivatelor pe actiuni, doar ca prin aceste instrumente, mai putin cunoscute in Romania, dar pe care le puteti tranzactiona pe Trade.com,  se poate deschide o pozitie de vanzare in mod direct (pozitie short), ce ofera jucatorilor investitori de pe piata financiara oportunitea de a beneficia si de pe urma scaderii preturilor, nu doar de pe urma cresterii acestora.
Adrenalina este maxima la tranzactionarea de CFD-uri, deoarece ele nu au scadente, iar unicul mod in care se poate inchide o pozitie este aceea de a face o tranzactie inversa.
Operatiunile cu CFD-uri sunt extrem de spectaculoase, dar vin la pachet si cu niste riscuri, mult mai mari decat la o tranzactionare financiara clasica, de aceea ele ar trebui sa fie realizate mai ales de jucatorii cu experienta, care au inteles in profunzime mecanismul de functionare al acestora si capcanele ascunse.
Ca si in cazul altor instrumente de tranzactionare financiara, informarea este vitala, dar pe internet se gasesc o multime de articole, inclusiv lectii video, pentru a invata cat mai multe lucruri despre CFD-uri si cum putem sa castigam cu ajutorul lor.
Cand ne referim la o tranzactie cfd, vom intalni  notiunea: "efect de levier".
In fapt, efectul de levier inseamna ca un jucator poate obtine un castig apreciabil dintr-o investitie redusa. Evident, riscul este pe masura, cu mult mai mare decat acela al unei investitii directe in actiuni cotate la bursa.
Daca sunteti deja familiarizati cu CFD-urile, o varianta de luat in seama ar fi aceea de a va extinde portofoliul de investitii online, cu trade.com.
Avantajele alegerii acestui broker online sunt multiple. Pentru ca nu aveti de platit niciun comision la tranzactionare, efectul de levier este de pana la 1:100 la marfuri si indici, cerintele de marja sunt reduse (2-5%), exista spread-uri mici la toate instrumentele CFD, veti putea avea suportul specialistilor de pe site 24/24 de ore, iar, in plus exista o actualizare continua a stirilor si analizelor pentru CFD-uri.
Pentru aceia dintre dvs. care nu se simt inca pregatiti sa intre in lupta, puteti sa va deschideti un cont demo, pe site, ca sa va testati fortele inainte de a lua Marea Decizie.
Trade.com este numele de tranzactionare al Safecap Investments Limited, un cunoscut broker online de tranzacţionare Forex si CFD-uri, care are reglementare UE sub CyzSEC si inregistrare la FSA ((Financial Services Authority) si la corpuri de licentiere financiara ale SEE (Spatiului Economic European).
Clienti din peste 100 de tari sunt multumiti de colaborarea cu trade.com, de aceea, acest renumit broker online "vorbeste" pe limba fiecaruia, respectiv in 23 de limbi, pana in prezent (inclusiv in romana).
Asa stand lucrurile, daca doriti sa deveniti jucator pe piata financiara de investitii, vizitati-le site-ul, faceti-va un cont demo, iar daca v-au convins, treceti la pasul urmator: un cont live, incepandu-va astfel o cariera de succes in domeniul tranzactiilor financiare online.  

Niciun comentariu: