joi, 30 iulie 2015

Alege sa cumperi materiale de constructii pentru renovari din showroom si o sa scapi de stres!

Acum doi ani si jumatate am avut parte de o patanie din care am tras multe invataminte.

Impreuna cu Vlad ne-am gandit sa dam spre inchiriere o garsoniera in Crangasi, pentru ca tot statea asa, pustie, pe o chirie modica, "doar sa aiba grija de casa" viitorii locatari.

Zis si facut: ni s-a recomandat din bloc un cuplu de tineri care nu aveau unde locui in Bucuresti si erau si cam saracuti, dar oameni de la tara, care sigur vor putea sa intretina cum se cuvine o locuinta, fie ea si temporara. Asa am fost asigurati de niste vecini binevoitori.

I-am cunoscut, ne-au placut, asa ca am incheiat contract pe un an, cu o chirie cam la jumatate de pret decat cea de pe piata imobiliara si am convenit sa ne aduca banutii lunar acasa la noi, pentru ca nu doream sa ii deranjam in niciun fel, asa cum nici noua nu ne-ar placea, daca am locui cu chirie, sa ne faca proprietarii vizite inopinate.

Din nefericire, nu a durat jumatate de an si, in urma unui telefon, am fost anuntati ca ei pleaca, pentru ca au obtinut credit pentru un apartament proprietate personala.

Asta este, ne-am zis, eu si Vlad, acum trebuie sa cautam pe altcineva...

Urma sa ne intalnim dupa cateva zile sa primim cheile garsonierei... Le-am primit in fata blocului (ei tocmai isi incarcasera cele cateva lucruri cu care venisera) si... dusi au fost...

Cand am intrat in casa in care nu mai fusesem de cateva luni bune ne-a luat ameteala: pereti distrusi, aparatul de aer conditionat smuls din perete, geamuri termopan care nu se mai inchideau, repartitoarele de la calorifere lipsa, cada de la baie ciobita, robinetii de la chiuvete defecti, iar aragazul cu un strat de grasime arsa atat de gros incat nu cred ca a fost curatat vreodata de chiriasa... Plus parchetul din camera deteriorat pe unele portiuni. Dezastru...

Am fost atat de socati, mai ales ca ne prinsese povestea asta intr-o perioada cand nu o duceam prea bine cu banii, incat am avut cea mai proasta idee: sa renovam singuri! Desi habar nu aveam de asa ceva. 


Nu poate sa fie asa  de greu, ne-am zis. Invatam de pe net, ca suntem oameni isteti! 

Uite ca a fost dificil, ne-am chinuit vreo doua luni sa aducem garsoniera cu pricina la o stare buna de locuit, am alergat tot Bucurestiul dupa cele necesare, am luat vecini la partea electrica, la refacut baia si bucataria, parchetul, vecini care ne-au luat o groaza de bani (a trebuit sa ne si imprumutam pentru asta) si au facut si treaba de mantuiala. A fost nevoie sa tot schimbam mesterii pe parcurs...

Acum, noi chiriasi ce au intrat in garsoniera, cand a fost gata, vor pleca si ei, dar ne-am invatat minte. Nu ii mai lasam de capul lor. Iar pentru reamenajari ulterioare nu ne mai chinuim singuri.

Vom apela neaparat la o firma specializata in renovari de locuinte.

Am gasit pe internet o asemenea companie de top si de pe site-ul ei, beststartdesignconstruct.ro, am aflat ca au si un showrooom cu materiale de constructii, nu doar echipe care sa efectueze lucrari de renovare a locuintelor.

E mare lucru sa nu alergi dupa materiale, va zic din proprie experienta!

Au acolo, in showroom, tot ce este necesar pentru o asemenea lucrare complexa: gips carton, profile, mortare, sapa, termoizolatii si hidroizolatii, instalatii electrice si instalatii sanitare, adezivi, gleturi, amorse, vopsele lavabile, tencuieli decorative, baituri, diluanti, emailuri grunduri, lacuri si chituri diverse, chiar si unelte si scule absolut necesare cand vrei sa schimbi in bine interiorul unei case.Chiar daca nu doriti sa lucrati cu o echipa specializata in renovari, tot este bine sa vizitati showroom-ul de materiale de constructii Best Art Design Construct, cu sediul in Bucuresti, B-dul Basarabiei 122, sectorul 2 (tel: 0720.048.385).

O sa economisiti timp, bani si veti scapa de stres, gasind tot ceea ce va trebuie intr-un singur loc.

Pentru raspunsuri pertinente, din partea personalului companiei, puteti sa completati formularul de la pagina de contact si o sa aflati tot ce va intereseaza.

Succes si inspiratie la viitoare renovare a locuintei dvs.! Si... atentie cand va alegeti chiriasii, ca sa nu patiti ca noi!

Niciun comentariu: