luni, 27 iulie 2015

Afla unde poti gasi pe internet cele mai bune articole pentru bebelusi

Orice viitoare mamica stie ca pe lista de obiecte ce trebuie achizitionate cand ai un nou-nascut se afla si unul dintre acele cantare bebelusi simpatice, digitale, ce permit controlul greutatii copilului.
Exista multe locuri de unde poti sa cumperi un asemenea cantar, dar in magazinele clasice, specializate, le poti gasi la preturi destul de piperate, asa incat eu iti recomand sa dai intai o raita prin lumea virtuala, pentru ca s-ar putea sa gasesti ceva mai bun, dar la un pret competitiv.
Pe internet poti sa si compari diferite modele de cantare pentru bebelusi, atat din punctul de vedere al pretului, dar si al performantelor sale functionale.
Exista cantare care pot sa iti indice inclusiv cat lapte matern a fost ingurgitat de catre copil in timpul hranirii sau cantare pentru bebelusi care au o functie de blocare a greutatii, pentru a indica valoarea reala, chiar daca sugarul tau este neastamparat si se misca prea mult in timp ce tu vrei sa il cantaresti.
Mai mult, exista si cantare inteligente care scad greutatea prosopului, scutecului sau a pledului pe care este asezat in timpul cantaririi prichindelul tau, nemaifiind necesar sa faci tu operatiunea aceasta aritmetica ulterior.
As vrea sa iti propun sa arunci o privire pe site-ul comenzi.ro unde am gasit o gama interesanta de cantare pentru bebelusi de la producatori reuniti pe plan european.
Cel mai cumparat de catre parinti este in acest moment modelul  de cantar pentru bebelusi Laica BodyForm PS3004, care costa 290 de lei.
Este dotat cu un buton Weight Block ce permite cantarirea indiferent de miscarile copilului, are si o functie de scadere a greutatii paturicii sau scutecului, gradatiile sale merg pana la 20 de kg (avand diviziuni din 10 in 10 grame) si este foarte stabil, la cele 2,9 kg.
Talerul cantarului Laica BodyForm PS3004 poate sa fie detasat, asa incat, dupa ce mai creste copilul, se poate utiliza si precum orice cantar de baie obisnuit pentru copii un pic mai maricei.
Pe site-ul comenzi.ro gasiti multe articole pentru bebelusi, grupate pe categorii speciale, incepand cu diverse accesorii de baie, biberoane si incalzitoare pentru biberon, carucioare copii, aparatura de monitorizare video si audio pentru camera copilului, termometre pentru bebelusi, suzete inteligente, premergatoare, sterilizatoare si multe alte obiecte utile unui copilas in primii ani de viata.
Comenzile se fac online, pe site, iar coletul o sa va parvina prin curier sau colet postal, dupa dorinta. La valori totale ale produselor de peste 300 de lei transportul se face gratuit.
Daca esti din Bucuresti poti sa ridici produseler  personal, pe baza de comanda online sau telefonica prealabila si numai dupa confirmarea comenzii de catre un operator, de la sediul COMENZI.RO amplasat in Bucuresti, str. Ion Ursu nr.16, sector 2. Programul de lucru este de luni pana vineri intre orele 10.00 si 18.00.
Vizitati chiar acum magazinul online Comenzi.ro si alegeti-va cele mai frumoase si utile produse destinate bebelusilor dvs.!

Niciun comentariu: