miercuri, 17 iunie 2015

Tuburi cu led in loc de neoane fluorescente pentru o buna sanatate a ochilor tai

De curand am inlocuit vechile neoane cu tuburi cu led, ca una dintre primele decizii pe care le-am luat cand am inceput sa renovez o micuta garsoniera, de doar 32 de mp.

Vreau sa imi amenajez acolo un atelier de pictura, de aceea am nevoie de multa lumina, atat de zi, cat si artificiala.
Dar vreau o lumina electrica de calitate, nu becuri incandescente, sau mai rau,  tuburi cu neon, extrem de vatamatoare pentru ochi.
Citeam de curand ca specialistii australieni au realizat niste studii in urma carora au concluzionat ca tuburile de neon fluorescente, datorita radiatiilor ultraviolete pe care le imprastie la functionare, sunt extrem de periculoase pentru vedere, sporind enorm de mult riscul de cataracta si de alte boli oculare ireversibile.
Aceia ce lucreaza in birouri, sectii de productie, magazine, stiu pe propria lor piele (si ochi) cat de obositoare este acea lumina rece, impersonala, care aparent ar fi cea mai apropiata de lumina diurna.
In aceste conditii, cand pana si in institutiile publice unde mergem sa ne platim taxele catre stat sau sa luam diverse aprobari, se folosesc pe scara larga neoanele clasice, mi-am zis ca trebuie sa le arunc cat mai rapid pe ale mele din garsoniera. Erau mostenire de la fostii proprietari care le instalasera entuziasti in bucatarie si pe hol, probabil in speranta desarta ca asa vor face economie la factura de eletricitate. Economie la factura de lumina si cresterea cheltuielilor pentru medici si medicamente, grozava gandire, nu-i asa?
De un an, de cand folosesc becuri si spoturi cu led de la Magic Led am vazut ca poti sa iti reduci si de 10 ori consumul de energie electrica, fara insa a trebui sa stai pe intuneric, la caderea serii.
Pana acum nu am folosit tuburi cu led, pentru ca nu aveam unde sa le amplasez, dar iata ca acum, odata cu renovarea acestei micute garsoniere nelocuite, daca tot o voi transforma in atelier de arta, am ocazia sa incerc si aceasta gama de produse pe care le voi comanda de pe site-ul magicled.ro.
Utilizand aceste tuburi cu led, economia pe care o voi face este de circa 40% fata de neoanele vechi, flourescente, dar cel mai important este ca nu emit radiatii ultraviolete, nu contin niciun fel de gaze toxice, lumina nu tremura si nici nu straluceste orbitor (fiind asadar odihnitoare pentru ochi), plus ca au o durata de viata de functionare la fel de mare ca si a becurilor cu led sau a spoturilor cu led, de peste 30.000 de ore.
Preturile unui asemenea tub cu led nu este deloc mare, incepand cu 38,99 lei pentru modele de tuburi led de 220V.
Daca ar fi sa ma refer la eficienta luminoasa a acestor tuburi cu led, inlocuitoare de neoane vechi, fluorescente, trebuie sa va spun ca este excelenta.
De exemplu, un tub LED T18 cu o putere de doar 10 W, avand un flux luminos de lumina alba, calda, are o intensitate luminoasa de circa 900 de lumeni, cam cat  un neon vechi de 18 W.
Pe site-ul celor de la Magic LED gasiti informatii utile despre fiecare tip de produs in parte, asa incat sa puteti ca achizitionati tuburi cu leduri care sa se potriveasca cat mai bine spatiilor in care le veti amplasa: hol, bucatarie, baie, camere din locuit, birouri din cadrul unei firme sau institutii si, de ce nu, ateliere de pictura.
Toate tuburile cu led au garantie de 3 ani, lucru ce vine sa intareasca si mai mult calitatea acestor produse, prietenoase cu mediul, care va vor putea aduce lumina la aproape jumatate de pret, fata de vechile tuburi fluorescente, fara a atenta in niciun fel la sanatatea dvs.

Mai gasit acolo si casete montaj aparent tuburi 4x18W la un pret foarte mic, de doar 104,99 lei.


Intrati pe site, studiati oferta celor de pe site-ul magicled.ro, eventual dati-le un telefon si discutati cu profesionistii de acolo pentru a alege produsele optime pentru nevoile dvs., comandati-le cu incredere si va garantez ca nu veti regreta!

Niciun comentariu: