vineri, 19 iunie 2015

Clinica Stomatologica Trident - locul in care medicii specialisti o vor face pe bunica sa zambeasca din nou!

Bunica avea proteza dentara totala, adica o proteza stomatologica din aceea flexibila, care se fixeaza prin formarea unui vacuum intre aceasta si cerul gurii.
Desi este un tip de proteza care este conceputa sa aiba o buna aderenta la arcadele dentare, urmarindu-le forma, totusi nu era cea mai buna solutie pentru o persoana plina de viata, dovada ca bunica mea se plangea mai mereu ca tot timpul sta cu teama cum ca proteza dentara s-ar putea misca de la locul ei in momentele cele mai nepotrivite, punand-o intr-o situatie jenanta fata de aceia din jur.
Mai ales proteza aflata pe maxilarul inferior risca sa se clatine, ca sa nu mai punem la socoteala faptul ca pentru o fixare trainica este necesar ca persoana purtatoare de proteza stomatologica totala trebuie sa aiba un flux de saliva suficient, care, din nefericire, pe masura cu inaintarea in varsta incepe sa se diminueze tot mai mult.
Asa se face ca, dupa un consiliul de familie, am decis cu toti din casa faptul ca nu trebuie ca mamaie sa mai traiasca intr-o stare de stres continuu si sa mearga la o clinica stomatologica foarte buna, unde specialistii sa ii propuna o solutie care sa ii dea o stare de confort psihic in primul rand, dar si fizic.
Din ceea ce am aflat informandu-ne de pe internet, varianta cea mai buna este aceea a efectuarii de implanturi dentare (minim patru), care vor putea asigura o fixare de invidiat a protezei dentare.
Toate bune si frumoasa, dar pentru a i se efectua implanturi dentare bunicii mele, care a depasit deja 60 de ani, este nevoie de o serie de investigatii, care sa confirme ca este apta de o asemenea interventie chirurgicala de finete.
Si mai trebuie gasita si clinica cea mai buna, specializata in asemenea operaratii delicate, inclusiv la persoane care au depasit jumatatea vietii.
Noroc cu prietena bunicii, care, afland ca mamaia doreste sa isi schimbe proteza, i-a recomandat Clinica Stomatologica Trident, ce ofera servicii de implantologie de inalta clasa, indiferent ca vorbim de refacerea unui singur dinte lipsa, de punti pe implanturi sau proteze pe implanturi.

Nici macar nu a durut-o foarte rau, a asigurat-o ea pe bunica, deoarece i s-au prescris niste analgezice ce au neutralizat orice urma de durere, obisnuita dupa efectuarea operatiei de implantare a bonturilor stomatologice.
I-a mai spus ca ea a fost extrem de multumita de medicii de acolo si ca, in plus, a putut plati costul lucrarilor stomatologice in rate fara dobanda, esalonate pe 6 luni, in urma in urma incheierii unui contrat special, lucru deloc de neglijat, dat fiind ca este pensionara si nu o dau banii afara din casa.
Evident, daca suma nu este foarte impovaratoare (o sa contribuim si noi, nepotii la acoperirea
costurilor!), mamaia poate plati cash, prin card sau ordin de plata.
Clinica Trident se afla in Bucuresti, pe str. Dr.Leonte, nr.8, in sectorul 5, aproape de Gradina Botanica, destul de aproape de bunica mea, care locuieste in cartierul Rahova.
Asadar, si-a facut o programare telefonica si cat de curand va merge sa isi rezolve problemele stomatologice care o sacaie de atata vreme.
Daca sunteti bucuresteni si aveti si voi nevoie de niste medici stomatologi exceptionali, poate fi o solutie si in cazul vostru.

Niciun comentariu: