miercuri, 17 iunie 2015

Ce uscator de rufe sa aleg?

Mi-am cumparat o masina de spalat saptamana trecuta si, cum am o locuinta destul de mica, nu am putut sa imi aleg decat una slim, fara uscator, iar acum stau si ma intreb daca sa imi iau un uscator de rufe pentru tavan, extensibil, pliabil sau vertical?

Sincer, uscatoarele acelea de tip vechi, cu aripi extensibile, pe care mereu le-am asemuit cu suportul metalic al unei scanduri de calcat gigantice, nu ma incanta deloc.

In definitiv, ca sa scap de scandura de calcat din casa, mi-am cumparat o statie de calcat in iarna trecuta, foarte smechera, care, folosind aerul fierbinte, calca de nota zece, chiar daca rufele sunt pe umeras, pe o masa, pe covor, pe pat ori pe sarma.

Pe sarma de intins rufe am zis? Ufff, iar am ajuns la spinoasa problema a alegerii unui uscator...

Noroc ca s-a inventat internetul, asa ca am cautat detalii despre fiecare tip de uscator de rufe pentru apartamentele mici, asa cum este locuinta mea, iar pana la urma m-am decis: cel mai bine ar fi sa imi comand unul cu prindere de tavanul din bucatarie.
Am eu niste sfori pentru rufe prin baie, dar nu mi se pare o solutie grozava...

As vrea unul cu scripeti, cu ajutorul carora sa nu trebuie sa ma catar, asa cum trebuie sa fac acum, pe scaun sau pe marginea cazii, pentru a aseza rufele proaspat scoase din masina de spalat. As vrea ca le pot aranja pe bare la nivelul meu, iar apoi, tragand de sfori, le pot ridica sus, sus de tot, aproape de plafonul bucatariei, ca sa nu mai incurce locul, si asa stramt.

In plus, aerul cald ridicandu-se spre tavan, le va usca si mult mai repede, decat daca le-as aseza pe un uscator de rufe tip "scandura de calcat".

Ce sa-i faci, daca nu am avut si eu noroc de un apartament mai mare, unde, in bucatarie sau baie sa incapa si o masina de spalat cu uscator sau un uscator independent!

Ce-i drept, mi-as dori si un uscator extensibil, pliabil, pentru bucatarie, pentru ca in anotimpul calduros s-ar usca mult mai bine pe timpul noptii hainele proaspat spalate. Ziua, stand la etajul unu, as prefera sa il tin strans, pentru ca ar incomoda, impiedicand accesul celor din casa, plus ca rufele ar capata miros de mancare si zau ca nu mi-as dori acest lucru.

O sa mi le comand din magazinul online homex.ro, deoarece acolo au o gama variata de peste 5500 de produse, toate de o calitate superioara, dovada si faptul ca ofera o garantie generala de 30 de zile, ba chiar poti si sa inapoiezi in doua saptamani articolele cumparate, daca nu esti pe deplin satisfacut de ele.
Au acolo o multime de accesorii si ustensile pentru bucatarie, asa incat, in afara de un  uscator de rufe de ultima generatie, probabil o sa imi mai iau si un set nou de vase pentru gatit

si un aparat pentru deshidratat fructe si legume precum acela din imaginea urmatoare:

Un lucru foarte bun este si acela ca la comenzi mai mari de 300 de lei transportul prin curier este gratuit.

Voi ce tip de uscator de rufe aveti sau va doriti sa va achizitionati? Astept comentariile voastre pe aceasta tema.

Niciun comentariu: