marți, 19 mai 2015

Ia-ti rochite scurte chic, de la HelenBoutique!

In vara asta vreau sa fac senzatie cu felul in care am sa ma imbrac in lunile de vacanta, asa ca mi-am comandat, printre alte obiecte de imbracaminte elegante, si cateva rochii scurte, foarte chic, de la HelenBoutique.

Nu va ganditi ca mi-am ales cine stie ce rochite provocatoare, desi se gasesc o multime de modele si pentru cele mai indraznete femei in acest cochet magazin virtual, vreau pur si simplu sa fiu asa cum sunt eu in realitate: romantica, dar la moda.

Si mi-am ales din acest motiv un model de rochie tinereasca, care sa imi aduca aminte si de vestitele ii romanesti.

rochii scurte tip ie ieftine


Una alba si una neagra, pentru ca sunt extrem de frumoase si nici nu costa cine stie cat.

Am mai adaugat si o alta rochie scurta, tot in stil etno, cu ciucurasi si cusaturi stilizate, la fel de frumoasa. O sa le port in concediul pe care il voi petrece undeva departe, la Ocean, si sigur voi starni aprecieri din partea celor ce ma vor privi.

Recunosc, fiind prima comanda pe care am facuta pe site-ul Helenboutique.ro, am stat cu o strangere de inima pana ce am intrat in posesia coletului, expediat prin posta, deoarece nu puteam sa fiu sigura ca rochitele pe care le pusesem in cosul virtual si care aratau spectaculos pe ecranul laptopului meu, vor fi la fel si in realitate.

Stiti si voi, sunt convinsa, o multime de povesti despre hainute comandate online de pe diferite site-uri, care in fapt se prezentau foarte diferit, in rau, comparativ cu pozele de prezentare din acele magazine electronice.

Din fericire, HelenBoutique este un site serios, de unde chiar merita sa comanzi.

Cand am deschis coletul si am vazut cat de vii sunt culorile, cat de ok este calitatea materialului, cat de bine sunt realizate de catre croitoarele ce le-au realizat, orice temere mi s-a risipit.

Cu certitudine voi mai comanda si alte piese de imbracaminte de la ei, mai ales ca preturile sunt foarte accesibile, asa incat nu trebuie sa iti golesti cardul sau sa faci imprumuturi la banca pentru a comanda de la ei!

Daca vreti sa fiti si voi la moda cu un buget redus, sa va creati un stil propriu, usor recognoscibil, apelati la obiectele de vestimentatie oferite clientelor de catre HelenBoutique.

Niciun comentariu: