luni, 18 mai 2015

Aptjob - un site de job-uri care te premiaza!

Intr-o perioada cand se pare ca incepem incet-incet sa iesim din criza, dovada ca si oferta de locuri de munca in Bucuresti este mai variata, multi dintre noi suntem in cautarea unor noi provocari in materie de angajare full-time, part-time sau de colaborare pe anumite proiecte.
Marian este si el in cautarea unui loc de munca si unde ar putea sa se intereseze mai rapid decat pe internet?
Ce-i drept, exista multe site-uri de recrutare online, asa ca initial s-a simtit derutat coplesit de multimea rezultatelor oferite de motoarele de cautare in materie de site-uri de job-uri, care publica oferte de locuri de munca pentru mai multe companii.
Noroc cu mine, care tocmai aflasem de pe cea mai importanta retea de socializare din Romania despre un site specializat cu oferte de angajare diverse, unde, daca iti faci de la zero sau iti finalizezi cv-ul electronic, nu doar ca ai mari sanse sa iti alegi locul de munca dorit, ci si sa castigi o tableta, prin tragere la sorti.
Aptjob este locul virtual unde l-am indrumat pe Marian ca sa ajunga, pentru ca, datorita filtrelor de cautare, intuitive, extrem de usor de folosit, va putea sa gaseasca rapid posturile din domeniile de activitate in care are competente.
A fost incantat de cat de usor a fost sa se inscrie pe site si, mai ales, de faptul ca deja a gasit vreo doua-trei oferte extrem de tentante de locuri de munca, oferite de niste angajatori de top, asa incat a aplicat la ele, iar acum asteapta nerabdator sa fie contactat pentru interviuri. Dar si sa se faca tragerea pentru tableta!
Daca si voi sunteti in cautarea unui nou loc de munca, in Bucuresti sau in tara, nu ezitati sa accesati site-ul de job-uri aptjob.ro, pentru ca acolo s-ar putea sa gasiti locul de munca care sa vi se potriveasca
Va invit sa va inscrieti si pe pagina de Facebook Aptjob, pentru a fi la curent cu noutatile, dar si pentru a citi opiniile utilizatorilor acestui site.
Pentru participarea la concursul lunii mai, desfasurat in perioada 4-27 mai, dupa cum ne spun organizatorii, trebuie urmati urmatorii pasi:
- sa isi creeze cont pe site-ul aptjob.ro;
- sa isi valideze contul;
  • sa isi inregistreze si sa isi finalizeze cv-ul cu informatii complete, valide si reale pana la data limita indicata in regulament, conform campurilor specificate in aplicatie.
Daca acesti pasi au fost indepliniti corect, iar curriculum vitae in format electronic a fost completat integral, fiecare participant va primi un cod special, unic, care ii va permite sa ia parte la extragerea finala a premiului, constand intr-o tableta.

Niciun comentariu: