sâmbătă, 11 aprilie 2015

Royal Print Iasi - tipografia care te ajuta in promovarea afacerii tale outdoor!

Dupa cum v-am zis, in aceasta vacanta de Pasti vrem sa ajungem pentru cateva zile in Iasi.
Acolo Vlad are si un coleg de facultate, Dragos, ce tocmai si-a deschis un magazin cu decoratiuni interioare diverse.
Locatia este bine aleasa, central, dar in noianul de buticuri din zona avea nevoie de ceva care sa il diferentieze, sa il faca sa iasa in evidenta.
Din acest motiv a apelat la firma Royal Print pentru a-l ajuta in acest demers publicitar al sau. Pentru ca, vorba aceea: „Reclama este sufletul comertului!”.
Dragos a inteles ca oricat de mare amploare a luat internetul in zilele noastre, ca daca nu ai un site de afaceri nu existi, tot impactul vizual este baza, de aceea s-a gandit sa comande la Royal Print niste litere volumetrice spectaculoase, care sa il scoata din anonimat si sa i permita o ia inaintea competitorilor sai printr-o imagine vie, care sa ramana intiparita adanc in mintea potentialilor sai clienti.
Ce sunt literele volumetrice?
Literele volumetrice, probabil ca deja stiti cu totii, sunt o gaselnita de promovare outdoor cu adevarat spectaculoasa. Ele pot avea forme, culori, dimensiuni diferite, pot fi realizate din PVC, plexiglas sau alte materiale.
Daca o sa dati o cautare pe Google dupa cuvintele-cheie: „litere volumetrice Iasi”, o sa vedeti, cei interesati de o asemenea varianta de reclama moderna, ca la Royal Print se pot comanda pachete complete de grafica, taiere de forma si montaj litere volumetrice in Iasi”.
Tot acolo se mai pot comanda si colantari masini Iasi sau o foliere masini Iasi (dupa cum solicita unii clienti).
Aplicarea unor folii autocolante se poate face atat pe o masina a unei firme, in scop de branduire, cat si pe masinile personale ale soferilro amatori,pentru a face economie si a scapa de revopsirea acestora in cazul in care tablaria da semne de uzura sau daca zgarieturile mai superficiale sau mai profunde ajung sa-i exaspereze.
Royal Print Iasi poate sa acopere in mod profesionist intreg autovehiculul cu o singura folie, fie el al unei firme sau al unui particular, gama de texturi si culori din care clientul poate alege fiind foarte vasta.
In plus, pentru aceia ce vor sa isi „tuneze” ieftin masinile proprii, stickerele sunt o varianta ieftina si de mare efect.
Stickerele auto sunt utilizate pe scara larga in publicitatea firmelor moderne, de aceea inclusiv Dragos ne-a spus ca o sa comande la tipografia Royal Print Iasi autocolante speciale (logo, imagini, text) care sa ii fie aplicate pe masinile cu care va transporta obiectele de design interior clientilor, la locatiile precizate de acestia.
Cu siguranta, in scurta vreme, prietenul lui Vlad o sa aiba o afacere de succes. Iar acest lucru se va datora in buna masura si reclamei inteligente pe care o va face utilizand produsele celor de la Royal Print!

Niciun comentariu: