miercuri, 25 martie 2015

Cu pavele de la PavConsult poti scoate orice curte banala din anonimat!

PavConsult este o firma de care am aflat anul trecut, cand am decis sa dau o noua infatisare curtii mele, ca sa arate asa, precum a unui bogatas din TOP 300. Dar fara ca cheltui o groaza de bani pentru acest proiect.

Ma saturasem de cimentul acela pe care fostii proprietari il asternusera pe alee, din lipsa de imaginatie si... de informatie.

Chiar este pacat sa intinzi un strat gri, fara niciun haz, inducandu-ti instant de unul singur, cand ajungi acasa, o stare profund bacoviana.

Am zis Bacovia? Da, asta ar putea motivul principal pentru care ei au ales cimentul: sa scape de noroiul din curte si sa fie usor de spalat (de ploaie sau cu furtunul).

Exista insa o varianta mult mai buna pentru ca sa scoti din anonimat o curte: pavelele!

Norocul meu ca exista internetul si am putut comanda de la firma PavConsult pavele colorate, in modele variate, reusind astfel sa imi inveselesc foarte rapid curtea casei.Nu doar ca sunt la un pret foarte bun, au o calitate superioara, sunt rezistenta si se pot intretine tot la fel de usor ca si cimentul, dar se pot monta si extrem de simplu, asa incat nu este nevoie de saptamani de asteptare pana sa vezi cum aleile tale devin unice, personalizate dupa ideile tale sau ale unor specialisti.

Diferenta intre o curte pavata astfel si una cimentata este uriasa: pana si cea mai modesta proprietate se poate trasforma rapid intr-una deosebita, deoarece, orice s-ar spune, prima impresie conteaza intotdeauna.

O curte ferchezuita cu asemenea pavele colorate, cu forme regulate sau fantasy, asezate inspirat, va fi un prilej foarte bun de a dori sa petreci cat mai mult timp in aer liber, mai ales acum, cand vremea se incalzeste pe zi ce trece.

Bugetul necesar unei asemenea investitii in amenajarea exterioara cu stil a aleilor nu este deloc exagerat, iar sfatul meu e sa faceti o comanda de pavele de la PavConsult, pentru ca veti putea alege dintr-o varietate extrem de mare de modele cu grosimi, forme si texturi speciale, tocmai bune pentru a va transpune in realitate proiectele cele mai creative.


Veti gasi acolo, la Fabrica de pavele Pavconsult, cu sediul in localitatea Glina, judetul Ilfov, Soseaua de Centura 401 (tel. 0755-01-01-01, email: office@pavconsult.ro), absolut tot ce va doriti, de la pavele simple, pavele texturate, pavele in forme geometrice, pavele fantasy, pavele cu model floral sau pavele in stil oriental.


Intrati si analizati oferta lor, cautati un pic si pe net pentru a va inspira din ideile altora in materie de amenajari exterioare si, va garantez, pana de Sarbatorile Pascale puteti deveni posesorii unei curti pavate spectaculos, cum doar in telenovele mai poti vedea!

Niciun comentariu: