joi, 5 martie 2015

Biblia de studiu Andrews - un indrumar pentru viata ta!

Cât de importante sunt cărțile pentru voi? Pentru mine cărțile sunt prima variantă, atunci când îmi doresc să îmi înfrumusețez viața. Citesc cărți chiar dacă nu am timpul necesar la îndemână, dar încerc să termin repede lucrurile și să fac ceea ce-i mai important pentru mine. Am învățat în timp că e util să termini ceea ce-i de făcut prin casă, e util să las un loc de "bună ziua" la lucru și să plec, ca apoi să vin acasă, să mă întind în pat și să încep să citesc cărți.
Cărțile astea... te fac mai puternic. Dar nu știu dacă voi ați încercat sau nu, să vedeți cât de puternici vă face să vă simțiți atunci când citiți Biblia.
Biblia e singura carte care îți dă viață, sfaturile ei sunt o povață pentru tine și niciodată nu vei simți că ai pierdut puțin din timpul tău pentru a învăța lucruri pe care, probabil, la școală la ora de religie, nu ai avut cum să le auzi pe toate.
Sunt zeci de pagini, pe care dacă stai să le citești minim una pe zi, vei găsi foarte multe versete pe care probabil nu le-ai înțelege. Dar îți recomand ceva: Biblia de studiu Andrews se numește.
Nu este foarte scumpă și merită fiecare bănuț, pentru că, știți cum este, în viață dacă ai nevoie de ceva, Biblia te poate îndruma.
Cred cu tărie că merită fiecare bănuț, e o Biblie care îți arată fața ca-n oglindă, când citești te luminezi, iar apoi vei înțelege că dacă crezi că ai greșit, găsești în Biblie răspunsul negreșit.
E o biblie de studiu plină de versete tari, face bine la psihic să te documentezi din ea, iar și iar. Nu vă țin lecții de viață, vă spun doar adevărul. Biblia îți dă povață și te face apoi să tremuri. Tremuri de bucurie că ai învățat ceva și vei vedea că totu-i bine atunci când citești Biblia.
Eu citesc zi de zi câte-o pagină sau verset, mă bucur că copiii mei față de mine n-au secrete. Îi înțeleg și sunt calmă, am scăpat de orice stres, pentru că am învățat că în viață contează să alegi corect. Am lăsat ura deoparte și privesc cu ochii mei, cum oamenii își schimbă viața din cauza unui copil. Vă înțeleg dragii mei, și poate că nu vi se pare nimic greșit, dar un copil îți face viața mai frumoasă decât știți. Trebuie doar să le fiți aproape, ajutați la nevoie, veți vedea că vor inflori mai frumos ca florile din florării.
Biblia te ajută-n viața asta e de la sine de știut, doar că dacă vei găsi, lucruri de tine neînțelese, ia-ți o Biblie de Studiu și vei scăpa de probleme. Găsești lecții de viață bine spuse, de ai noștri  din trecut, vei vedea că toate-s bune, dacă știi să te descurci.

Niciun comentariu: