sâmbătă, 21 februarie 2015

Vii pentru afaceri la Bucuresti? Afla cum poti sa scapi de calatoriile cu taxiul prin oras!

Asa cum stiti, sunt avocat, iar uneori colaborez in anumite spete mai dificile cu alti colegi de-ai mei din tara, specializati in anumite domenii ale dreptului, care mie nu imi sunt chiar foarte familiare.

Asa s-a intamplat si de curand, cand am apelat la un fost coleg de facultate, care locuieste in prezent in capitala Transilvaniei, Cluj-Napoca, pentru a incerca sa rezolvam impreuna o problema juridica extrem de incalcita, pe care un client vechi de-al meu o avea.

Pentru acest lucru, colegul meu a trebuit sa isi rezerve cateva zile bune in care sa stea in Capitala, inprejurare care, trebuie sa recunoasteti, pentru un ardelean nu este chiar o fericire...

Mai intai zborul cu avionul, mai apoi statul la hotel, plus acomodarea pe cat posibil cu agitatia bucurestenilor, pe care cineva din acea zona a tarii chiar nu o poate pricepe.

In plus, mai era problema si cu transportul de rezolvat...

Speta de care va ziceam presupunea niste discutii preliminare, niste incercari de mediere cu partea adversa, iar colegul meu chiar avea nevoie de un mijloc de transport permanent disponibil, care sa ii asigure autonomia intr-un asemenea oras aglomerat, precum Bucurestiul.

A tot merge cu taxiul nu era o varianta viabila, deoarece, in afara tarifelor ridicate pe care taximetristii le cer provincialilor, nici macar nu merg pe traseele dorite pe tine (pe motiv ca ei stiu mereu pe unde sa o ia, nu asculta ce le ceri tu!).


Noroc ca stiam deja solutia salvatoare pentru el: apelarea la Airport Rent a Car Bucharest, o companie anume specializata in servicii auto integrate de rent a car, service auto si asistenta rutiera.Am rezervat pentru el o masina din timp si astfel am obtinut chiar si un pret foarte bun, deoarece Airport Rent a Car ofera discount-uri excelente, daca anunti din timp ca doresti sa inchiriezi un autoturism de la ei.

Cum colegul meu si-a petrecut anii studentiei in Bucuresti, cunoaste relativ bine orasul, deci propriul mijloc de transport inchiriat chiar era o buna optiune.

Pentru a face o prima impresie buna, s-a orientat spre un Audi A4, elegant si, dupa cum s-a dovedit ulterior, nu a regretat absolut deloc alegerea facuta.

Nu mai vorbesc de beneficiile pe care compania Airport Rent a Car le ofera clientilor: kilometri nelimitati,  fara costuri ascunse, asistenta gratuita non-stop, spalare gratuita a masinii alese, inlocuirea rapida a autoturismului, in mod gratuit, in cazul uneori defectiuni. In concluzie, Mircea, amicul meu avocat clujean, a ramas incantat de experienta inchierii unui autoturism de la compania amintita mai sus si va apela cu siguranta si pe viitor la serviciile lor, daca mai are drum la Bucuresti si urmeaza sa stea mai multe zile pe-aici.

Daca si voi sunteti din alte zone ale tarii si trebuie sa petreceti o perioada in Bucuresti pentru afaceri sau pur si simplu in scop turistic, apelati cu incredere la Airport Rent a Car. 
Chiar merita!

Niciun comentariu: