luni, 9 februarie 2015

Sa cante chitarele... cumparate de la Music&More!

Acum trei saptamani, un astrolog renumit ii avertiza pe aceia din zodia Balantei ca vor aparea in viata lor persoane din trecut, aducandu-le  provocari pe care nativii le-au mai trait candva, probabil in urma cu 7-8 ani.

Am zambit cand am auzit aceste vorbe, dar, surpriza: chiar asa a fost!

Fostul meu capitan de echipa de sah online, m-a sunat si mi-a propus sa preiau in echipa temporar postul de selectioner, data fiind perioada destul de zbuciumata in care se afla team-ul nostru, la acest inceput de an, 2015.

Evident, am acceptat pe loc (nu stiam insa cata responsabilitate presupune munca asta!)...

Si uite asa, dupa ce am devenit "captain", am reinceput, pentru a-mi limpezi gandurile, sa ascult la greu muzica folk.

Nu stiu cum se face, dar majoritatea sahistilor pe care ii stiu au cantat sau canta la chitara! Nici eu nu puteam face exceptie, nu-i asa?

Doar ca, din nefericire, cand m-am mutat in noul apartament, batrana mea chitara s-a pierdut, iar in ultimele zile ma furnica degetele in timp ce dorinta de a canta din nou cantecele mele folk favorite creste exponential...
  

Asa ca am luat repede laptopul si am pornit in cautare de chitare acustice, pentru ca, daca nu stiati, de-acum puteti sa va comandati instrumente muzicale si online.

Am ajuns in magazinul virtual Music&More si mi-am ales o chitara acustica Sigma 000M-18, avand coarde confectionate din metal, cu fata din lemn de molid, iar partile laterale si spatele si gatul din lemn de mahon. Tastiera este din lemn de palisandru, cu un sunet excelent, mai ales pentru interpretarea melodiilor pline de ritm.

In magazin exista o multime de modele de chitare Sigma, categoria Premium, pentru bugete medii si mari, asa incat, daca va doriti un instrument performant, va invit sa le analizati in detaliu.

Magazinul fizic Music&More se gaseste in centrul Bucurestiului, pe str. Ion Campineanu, la nr.10, deci puteti ajunge usor acolo.

Va invit asadar, daca vreti sa probati un model sau altul de chitara si locuiti in Bucuresti sau daca sunteti doar in trecere prin Capitala, nu ezitati sa le treceti pragul!

Daca doriti sa vi se livreze acasa instrumentul ales, prin curier rapid, puteti face o comanda online. Transportul este gratuit daca valoarea coletului depaseste 399 de lei, iar garantia in cazul in care achizitionati o chitara este de 2 ani.

Daca inca nu aveti toti banii pentru cumpararea unei chitare acustice de calitate superioara, va invit sa intrati pe pagina de pe Facebook Music&More pentru ca acolo, saptamanal, se desfasoara un concurs foarte atractiv, unde premiul il reprezinta... o chitara!


 Nu-i asa ca suna interesant?

Ce mai asteptati? Inscrieti-va chiar acum si.. sa cante muzica!

Niciun comentariu: