luni, 16 februarie 2015

Regele becurilor led, cu o putere de 15W, castiga in partida cu becurile incandescente de 140W!

V-ati gandit vreodata cat de asemanatoare sunt becurile noastre din casa cu niste piese de sah?
Becuri de putere mica, asemeni unor pioni, pentru veioze si debarale intunecoase, becuri semete precum niste regine, pentru sufragerie, becuri nebunatice pentru dormitoare sau becuri navalnice, feerii luminoase, pentru terasele unde ne distram alaturi de prieteni dragi.
In urma cu putina vreme, o partida epocala a inceput pe tabla de sah a corpurilor de iluminat, intre becurile clasice, incandescente si cele moderne, nepericuloase pentru sanatate, novatoarele becuri cu led.
Regele becurilor led Magicled, cu o putere de 15W, alaturi de consoarta sa de 12W,  aparati de turnuri luminoase crenelate - becurile cu led de 10W, de suita lor de valeti  si caii lor navalnici de  6W, dar si de modestele becuri cu led de 2W, au castigat, in ceea ce ma priveste, indiscutabil, confruntarea cu invechitele becuri cu filamente incandescente, atat de vatamatoare pentru om si animalele de companie care traiesc in casa mea.
Nu doar ca armata de becuri a Spanului Incandescent aruncau substante otravitoare in incaperi, nici macar nu luminau suficient, plus ca pocneau cand ti-era lumea mai draga.
Asa se face ca ostirea ledurilor a reusit sa dea mat adversarului la toate capitolele, prin proprietatile pe care le poseda:
- raportul calitate-pret redutabil;
- consumul de energie electrica redus spectaculos;
- rezistenta mare in timp (o garantie de 3 ani in functionare);
- nu se incalzesc;
- lumina furnizata de leduri este mai apropiata de cea naturala;
- un bec cu led este de 10-15 ori mai luminos decat unul clasic, incandescent.
Iar Regele becurilor cu led de 15 W este cel mai tare din imparatie!
Eu mi-am schimbat toate becurile incandescente din  locuinta personala foarte usor, dand o comanda online de becuri cu led de la firma Magicled.
Magicled este o firma extrem de bine aprovizionata, asa incat, daca sunteti din Bucuresti, va invit sa le faceti o vizita la showroom-ul situat in sectorul 1, B-dul Ion Mihalache, nr. 42-52, Bloc 35, la parter.
In cazul in care sunteti din alta localitate, puteti apela cu incredere la varianta comenzilor online, pentru ca veti primi cu maxima promptitudine becurile cu led dorite, inclusiv cu certificat de garantie.
Daca inca va vine greu sa renuntati la vechile dvs. becuri incandescente, va propun sa intrati pe net si sa cititi mai multe despre becurile cu led, inclusiv pe site-ul magicled.ro, pentru ca o sa va dati seama ca avantajele sunt net in favoarea acestora din urma, chiar daca initial s-ar putea sa vi se para ca este vorba de o investitie prea mare pentru bugetul familiei. Amortizarea pretului se realizeaza extrem de rapid, chiar din primele luni de utilizare, plus ca sunt asa de rezistente, incat o sa si uitati, o perioada foarte lunga de timp, cum este sa cumparati becuri pentru locuinta.

Niciun comentariu: