sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Un lampadar hi-tech de la Atas Lighting, cadou pentru casa noua a lui Georgian!

Georgian s-a mutat in casa noua si m-am tot gandit impreuna cu Vlad care ar fi cel mai nimerit cadou pe care i l-am putea face...
Am cautat ceva memorabil, util, care sa ii aduca mereu aminte de noi, in momentul in care se va folosi de acel obiect.
Facusem noi o lista cu diverse obiecte bune de daruit cu un asemenea prilej, incepand cu seturi de pahare, tacamuri sau farfurii si sfarsind cu tablouri pentru agatat in sufragerie sau dormitor.
Dar parca era prea banal un asemenea obiect...  Vroiam ceva spectaculos...
Asa se face ca in weekend-ul trecut  inca nu ne decisesem ce sa-i cumparam. 
Cadoul perfect ne-a aparut pur si simplu in cale intr-o zi, pe la pranz, cand ne indreptam spre Gara de Nord.
La un moment dat, cum asteptam noi intr-o coloana de masini, am zarit vitrina unui magazin cunoscut: era Atas Lighting, locul pe care multi bucuresteni il cunosc deoarece, de mai bine de doua decenii, de acolo si-au achizitionat corpuri de iluminat.
La fel si noi, alungam umbrele intunericului cu veioze si lustre cumparate de acolo.
Pe loc ne-am hotarat sa ii luam cadou de casa noua lui Georgian... un lampadar special de la Atas Lighting!
Seara, la intoarcerea acasa, am deschis laptopul si impreuna cu Vlad am inceput sa scotocim pe paginile site-ului atas.ro (magazinul de prezentare online Atas Lighting) dupa un lampadar hi-tech, asa, ca pentru un ins pasionat de tehnologie, cu un nivel ridicat de simt al umorului.
Si, in scurta vreme, chiar am dat de el, in acest showroom virtual, Atas Lighting, in colectia  lampadare hi-tech.
Iata alegerea noastra:
Spuneti si voi, ce poate fi mai nostim, dar si mai neconventional, decat o agrafa de birou supradimensionata, luminoasa?
La prima vedere, un musafir nici nu o sa se prinda ca este vorba de un lampadar cu structura din poliuretan, nicidecum de un obiect de arta moderna, achizitionat dintr-o galerie de arta vizuala.
O sa se potriveasca perfect langa canapeaua lui de piele alba, pe care a amplasat-o in sufragerie, iar supletea acestui lampadar o sa atenueze dimensiunile sale impresionante, dar armonioase (inaltimea de 202 cm si lungimea de 196,5 cm).
Lui Georgiam o sa ii placa foarte mult darul nostru, sunt convinsa.
Va sugerez sa intrati si voi pe site-ul atas.ro  sau sa vizitati magazinele din Bucuresti Atas Lighting, daca doriti sa va decorati casa cu niste corpuri de iluminat deosebite, acum, la inceput de an 2015.
O sa gasiti acolo niste modele care or sa va lase muti de admiratie! 

Niciun comentariu: