sâmbătă, 10 ianuarie 2015

TGprint.ro: comanda carti de vizita elegante, flyere si pliante, pentru business networking 2015!

"Business networking" , intr-o definitie seaca, este acea activitate socio-economica in care diversi intreprinzatori, animati de anumite interese comune de afaceri, incearca in cadrul unor evenimente specifice sa isi largeasca reteaua de contacte pentru a-si dezvolta afacerea existenta prin viitoare colaborari cu alte persoane sau a gasi noi oportunitati de business in domenii conexe.

Business networking este pur si simplu un prilej de a impartasi experiente de afaceri asemanatoare, pasiuni comune, de a umaniza un pic lumea rece a antreprenorilor, in care concurenta este cuvantul definitoriu.

Business networking este un soi de Facebook real pentru afaceristi, in care conteaza mai putin cum arati fizic sau unde ai fost in concediu asta-vara (desi nici aceste aspecte nu pot fi total ignorate!), ci mai mult cat de performant esti in activitatea economica pe care o desfasori.

Daca pe net o poza face de multe ori cat o mie de cuvinte, in intalnirile business networking tipariturile publicitare (de tipul: carti de vizita, flyere, pliante, brosuri) sunt acelea ce iti contureaza o prima impresie despre un antreprenor.

Ai si tu probabil la birou, daca esti afacerist, o colectie intreaga de carti de vizita primite cu diverse ocazii, la care nu vrei sa renunti, indiferent cat de performant este telefonul tau inteligent sau cat de eficienta secretara.

Unele carti de vizita elegante iti readuc instantaneu in minte rafinamentul acelora ce ti le-au oferit, alte carti de vizita, cu  modele extravagante, te fac sa zambesti instantaneu, cand te gandesti ca, asemeni unor catelusi, ele seamana tare bine cu aceia de la care le-ai primit.

Ai in colectie carti de vizita pe carton lucios sau mat, unele in care se impletesc surprinzator duritatea si finetea, in culori vii, printul fiind realizat cu echipamente de top, avand rezolutii de 1200 dpi.

Iti plac si tie acele carti de vizita care emana fermitatea posesorului prin modul in care au fost taiate: cu ghilotina electrica, pentru ca marginile lor sa fie perfect drepte, nefranjurate.La fel si teancul de flyere cu grafica ingenioasa, smart, pe care le-ai primit cu diferite ocazii de la aceia cu care te-ai aflat in temporare sau mai indelungate relatii de afaceri (furnizori, producatori, proprietari de magazine). Unele le-ai dat secretarei pentru a le pastra intr-un dosar special, pentru ca, indiferent cate gadget-uri de ultima generatie ai avea, aceste materiale publicitare "pe hartie" vor ramane, cu siguranta, multa vreme importante.

La fel ca si acele pliante de vacanta, pe care le frunzaresti in pauzele din timpul zilelor cand stai la birou si iti permiti luxul sa visezi pentru cateva minute la concediul exotic din vara urmatoare sau la partida de pescuit in Delta Dunarii, pe care ai pus-o la cale cu amicii pentru weekend-ul urmator..Indiferent cate site-uri ale unor agentii de turism vei accesa, imaginile de pe un pliant confectionat din hartie lucioasa, din A4 in DL 1/3 A4 (21x10cm inchis - 21x29,7cm deschis), format fata/verso, parca e mai palpabil si mai aproape de sufletul tau.

Acestea fiind spuse, te invit ca acum, la inceput de ianuarie 2015, sa te gandesti serios daca nu este cazul sa iti completezi si tu stocul de tiparituri publicitare, care sa iti defineasca afacerea si, concomitent si pe tine, ca antreprenor de succes.

Eu iti propun sa apelezi la serviciile de productie publicitara ale companiei TG Productions Services, cu o vechime de opt ani pe piata romaneasca de profil.

Incepe cu niste carti de vizita cu un model special, care sa te reprezinte, la care mai adauga si alte cateva produse din paleta de tiparituri de afaceri, care sa te ajute sa iesi in evidenta si sa iti cresti afacerea in acest an.Numarul 8, dupa cum ai auzit si tu ce ne spun numerologii, este vedeta lui 2015, simbol de abundenta pe toate planurile, de prosperitate.

Asa stand lucrurile, probabil vei fi interesat sa cauti pe site-ul tgprint.ro ofertele cele mai atractive pentru businessmani.

Nu-i asa ca merita sa ii contactezi?

Niciun comentariu: