sâmbătă, 24 ianuarie 2015

ORMUS, un ajutor in preventia si tratamentul spondilozei cervicale

Spondiloza cervicala este, orice s-ar spune, o boala a omului contemporan, care petrece mult prea multe ore tintuit pe un scaun, fie el si ergonomic, la un birou, in fata calculatorului.
Pozitia aceasta incomoda conduce cu timpul la modificarea vertebrelor care incep sa intepeneasca, prin pierderea de lichid intervertebral.
Intepenirea gatului si durerea devin din ce in ce mai pronuntate, asa incat, pentru a nu suferi inutil peste ani, trebuie luate masuri din vreme.
Daca inainte boala se manifesta mai pronuntat dupa varsta de 50 de ani, acum din pricina  ca nu mai facem miscare, ne putem pomeni cu spondiloza cervicala si la 30 de ani!
In afara de durerile localizate la nivelul gatului, pot aparea si durerile de cap cronice, amorteala si furnicaturi in maini, ameteli la rotirea si aplecarea capului.
Evident, ideal ar fi sa prevenim aparitia spondilozei cervicale, printr-o postura corecta, exercitii fizice regulate, odihna, pentru ca, daca lucrurile scapa de sub control si ajungem la medic, urmeaza tratamente antiinflamatorii, obligativitatea purtarii unor nesuferite gulere cervicale, sedinte de fizioterapie, ba chiar si interventii chirurgicale.
In scopul prevenirii acestei boli grave, dar si ca tratamente complementare, daca spondiloza cerebrala deja s-a instalat, exista si o serie de produse naturiste.
Nu stiu cati dintre voi au auzit despre ORMUS...
Pentru informarea despre acest remediu deosebit va invit sa urmariti filmuletul urmator:
   
Studiile arata ca acest produs are un refect regenerator general, dar in mod particular actioneaza la nivelul nervilor si oaselor.
Pacientii suferinzi de spondiloza (iclusiv cervicala) au aratat faptul ca dupa o cura cu ORMUS efectele pozitive asupra starii lor de sanatate s-au simtit foarte rapid, la nivel de saptamani si chiar de zile, in unele cazuri, mai putin avansate.
O cura de 2 luni cu ORMUS merita incercata, mai ales ca produsul se poate procura foarte usor de-acum online, iar folosind codul REDUCERE la orice comanda, puteti obtine si un pret mai  mic decat acela de catalog.

Niciun comentariu: