joi, 22 ianuarie 2015

Etichete termocromatice la bauturi, asul din maneca producatorilor!

Imaginati-va ca sunteti un producator de bere, cea mai veche bautura din lume, pe care o cunosteau chiar si stramosii nostri din neolitic...

Deci: in anul de gratie 2015 aveti o linie de fabricatie a berii, la fel ca alti inca noua sau alti o suta de producatori... Si vreti sa va diferentiati de acestia prin ceva surprinzator pentru client, care sa va permita sa tineti pretul la acelasi nivel, nu sa mergeti pe calea ieftinirii bauturii pe care o produceti (pentru ca, mai mult ca sigur, se va gasi cineva care sa ofere consumatorilor bere la un pret mai mic decat dvs. si la aceeasi calitate).

Iar in final, stiti ce va asteapta, nu-i asa? Falimentul.

Asadar, trebuie sa gasiti ceva care sa-l faca pe clientul ce va cumpara de la dvs. produsul sa spuna entuziasmat, in clipa in care sta la un pahar de vorba cu amicii sai: "Uite ce chestie cool la sticla asta de bere!"

O sa ziceti ca berea e tot bere... Mai ales daca reteta este una clasica... Ca nu va puteti lupta cu marile branduri din domeniu, care investesc sume imense in publicitate... Posibil...

Sa zicem ca nu este indicat sa umblati la reteta, mai ales daca sunteti convinsi ca berea pe care o produceti este una de calitate, ca nu puteti umbla nici la sticlele in care o imbuteliati, pentru ca schimbarea design-ului acestora v-ar costa mult prea mult.

Sunt perfect de acord.

Dar... daca ati schimba etichetele? Evident, niste etichete bauturi imprimate cu cerneluri speciale.

Aha! Ati devenit brusc interesati? Foarte bine.

O inovatie de data recenta pe plan international, care acum este accesibila si pentru agentii economici din Romania este aceea a realizarii unor etichete indicatoare de temperatura.

Cum se poate face acest lucru?

Relativ banal, prin schimbarea cernelurilor obisnuite utilizate la imprimare, cu cerneluri termocromatice.

Aceste cerneluri termocromatice sunt tot mai folosite si in industria producerii de bauturi alcoolice si nealcoolice deoarece... au proprietatea de a indica o anume temperatura printr-o colorare specifica.Poti comanda la firma Label Print etichete indicatoare de temperatura la preturi convenabile si un nivel calitativ foarte bun.

Ganditi-va ce usor va puteti evidentia in fata concurentei, daca veti folosi o asemenea gaselnita pentru a-i face pe clienti sa vorbeasca despre dvs. Ce avans veti putea sa luati in fata concurentei, pentru ca toti vor dori sa va cumpere berea, nu atat pentru continut (am stabilit deja ca este la fel de calitativa ca si a marilor branduri, asa-i?), cat pentru a vedea cum isi schimba culoarea eticheta cand este racita pana la temperatura optima.

Poate nu toti clientii stiu ca temperatura ideala la care este bine sa consumam berea este cuprinsa intre 6 si 12 grade Celsius. La berea mai tare temperatura poate sa fie ceva mai mare, pana pe la 14-15 grade Celsius, iar la berea mai putin alcoolizata, temperatura medie la care este indicat sa fie bauta se situeaza intre 3 si 8 grade Celsius.

Ce ziceti, v-am dat o tema de meditatie?

Mai bine dati-le un telefon celor de la firma Label Print si discutati cu specialistii in materie de imprimari de etichete indicatoare de temperatura. S-ar putea ca asa, printr-o investitie extrem de mica, sa va dublati vanzarile in scurta vreme.

Cum, tu cititorule, cel care tocmai ai citit acest articol, esti producator de vin, nu de bere?

Nicio problema! Micutele etichete indicatoare de temperatura iti garantez ca functioneaza si in cazul tau!


Niciun comentariu: