miercuri, 21 ianuarie 2015

E-istet - platforma de invatare online interactiva pentru copilul tau!

Vremurile s-au schimbat, iar invatarea online interactiva nu mai este demult doar o fictiune, ci chiar o realitate, de beneficiile careia ne putem bucura cu totii, elevi si parinti!

Pentru scolarii din primele clase (si nu numai!), a invata jucandu-te este cea mai buna metoda de instruire, iar daca acest lucru se realizeaza pe o platforma educationala accesibila 24 de ore pe zi, 7 zile din 7, cu atat mai bine.

In plus, la fel ca intr-un joc electronic, rezultatele la diferitele teste de pe platforma, grupate pe materii de studiu, sunt afisate pe loc, parintii putand sa analizeze, prin intermediul unor rapoarte amanuntite, la ce nivel se afla copilul lor, din punctul de vedere al cunostintelor, la un anume moment dat.

Deoarece platforma este destinata celor mai mici elevi, design-ul este foarte vesel, atragator, iar diferitele teste se pot accesa simplu, indiferent daca acest lucru se face de pe o tableta sau de pe calculator.Efectele utilizarii unei asemenea metode de invatare interactiva, extrem de distractiva, sunt evidente:

- copiii isi dezvolta diverse competente transversale;
- gasesc mai usor si mai prompt rezolvari la provocarile de zi cu zi;
- scapa de stresul testelor de verificare, pe care sunt nevoiti, conform programei de invatamant actuale, sa le dea periodic la scoala;
- parintii remarca fericiti o crestere a performantei scolare (generale) a copiilor lor.


Pur si simplu este necesar ca parintii sa isi faca un cont, iar apoi sa aleaga un abonament si un pachet de teste de romana si matematica (in functie de clasa in care se afla copilul lor).Prin plata unui abonament lunar, se infiinteaza doua tipuri de conturi: unul pentru parinte (loc unde va primi rapoartele detaliate referitor la nivelul de cunostinte al copilului la un moment dat si de unde se vor face platile) si unul pentru copil - ce se creeaza din contul parintelui). Testele online, important de retinut, pot fi completate doar din contul copilului.
Abonamentele pe platforma e-istet.ro sunt de 3 feluri:

BRONZ - 29 lei (abonament lunar cu 8 teste si 24 incercari de rezolvare - credite);
ARGINT - 48 lei (abonament pe doua luni cu 48 de incercari-credite);
AUR - 57 lei (abonament pe trei luni cu 72 de credite).

Parintii pot plati online, cu cardul, sau prin virament bancar.

Cine a zis ca invatatul nu poate sa fie si funny? Abonati-va copiii pe e-istet si distrati-va la maxim impreuna cu ei, dezlegand testele de pe site!

Niciun comentariu: